Etkinlik Sandığı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve _ADANALI_ tarafından 18 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _ADANALI_

_ADANALI_ User

Merhabalar. Ben başlangıç paketini aldım 2 tane oradan 400 bin inci geldi yanlışlıkla etkinlik sandığı aldım normal sandık alacaktım yeni başladığım için etkinlik sandığını açmam bana bir artı sağlamayacak normal sandık açık vudu premium vs çıkar ümidiyle sandık aldım ama şuan büyük bir üzüntü içerisinde etkinlik sandığı aldığımı farkettim etkinliğin bitmesine 3 saat var şuan bu süre bitince veya ne zaman olacaksa bu sandıklar gidecek mi başka bir eşyaya dönüşecek mi dönüşecekse neye dönüşeceğini söylerseniz sevinirim örneğin 2 etkinlik sandığı 1 tane 30luk topa dönüşecek şeklinde umarım normal sandığa dönüşüyordur başka bir şeye dönüşürse telafisi zor

2. Etkinlik anahtarları, normal sandık anahtarlarıyla değiştirilir kardeş her zaman merak etme

3. Etkinlik sandıkları ya normal sandıkalra dönüşür, ya da bir sonraki etkinlikte kullanılmak için bırakılır.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.