ETKİNLİK ŞAHANE OLMUŞ L.O.KARPAT'S

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve filinta_34_caz tarafından 2 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu seferde bu şekilde yazalım belki konu kilitlenmez!

Forum yetkilileri benim açtıgım konular çok hassas ve değerlidir. Bunu artık her defasında hatırlatmaktan bıktım! (Bu oyunda sizlerden de eskiyim.)Ben istiyorum ki benim tecrubelerimden faidelenin. 7-8 yıldır bir şekilde bu oyuna yön verenlerden birisi oldum. Ve olmaya da devam edeceğim. Belkide bu oyunun gizli ortagıyım bunu bilemezsiniz :D (Bazı şeyleri burada yazmak istemiyorum.) Benim konularımı kilityeceğnize dikkate alında merkeze iletin. Şirket kazansın! O yüzden ki bu oyunda beni seven az sevmeyen çoktur. Aşağıda etkinlik bir fiyaskodur yazdık haliyle benden hoşlanmayanlar konuyu saptırıp sayfanın kilitlenmesini sağlamışlar. (Arkadaşta hemen kilitlemiş konuyu) Bakın ben bir konu açıyorsam boşa açmam!

Ey yetkililer Şaka bir yana, Sizleri birazcık ciddi olmaya davet ediyorum. Anlıyorum aranızda 1-2 kişi yıllardır burada hiç karşılık almadan görevlerini ifa ediyor. Gerçekten o kişileri tebrik ediyorum. Ben bir oyunda 8 yıl 24 saat bedavaya çalışamam. (O DERECE Kİ Sigortalı olsaydınız 10 yıla az kalmış ve tazminatı hakketmiş olurdunuz.) Sizlere saygım sonsuz. Fakat yıprandıysanız az mola verin.

Benim açtıgım konuların altına yorum yapanlar sizlere 1-2 kelam edeyim. Yaşımla alay ediyorsunuz; peki edin. Lakin ben sizlerin yaşlarıyla alay etmeyeceğim. Sizlere ergen felan demeyeceğim. (Bu arada evet yaşım 40) Ben elbette 2 vudu topunun peşinde koşturacak oyunculardan değilim. Bu oyunda item değil heyecan arayanlardan birisiyim. Etkinlik içinse EVET HALA FİYASKODUR DİYORUM. BÖYLE ETKİNLİKLERLE OYUNCU ÇEKEMEZSİNİZ DİYORUM!

NOT: Aşağıda benim hakkımda yorum yapacak arkadaşlar. Eşkiya v.s nikli oyuncular. Oyunda sizleri üzdügüm için özürdiliyorum:D Israr etmeyin gaza gelip oyuna girmem :D Bensiz oynayın bu oyunu..Buyrun dilediginizi yazında konu kilitlensin. Ben cevap vermeyeceğim :D

Sessiz ve Dark_BLaqer38 bunu beğendi.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Forumdan banlandınız. Ortaksınız ya oyuna açtırırsınız forum banınızı! Olurda yan hesapla gelir devam edersiniz bakın ozaman şu çok para verdim diye övündüğünüz geminizi nasıl kapatıyorum! Madem fikirleriniz belirteceksiniz ilgili kısımları kullanın yeri gelince sizden eskiyim demeye benzemiyor! Kurallar eskiyede yeniyede aynı..

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.