etkinlik petleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »ŨSTŨNÐĄĞ« tarafından 25 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinlik hakkında sss kısmında petler için bu bilgiler yer alıyor
    Yeni Petlerin istatistikleri ne şekilde olacak?
    Tibbok, 25.000 Darbe Puanı buff'ı sağlar ve isabet alma riskinizi %5 düşürür. Çarpıcı Tubbok da 25.000 Darbe Puanı buff'ı sağlar ve isabet alma riskinizi %15 düşürür!

ama karaborsada darbe puanı sağlar demiyor vp verir diyor hangisi gerçek ona göre alacağım peti yardımcı olurmusunuz

2. QASSİM0D0

QASSİM0D0 User

gemi tasarımı da karaborsada yanlış gösteriyo.büyük ihtimal forum doğrudur ama bence bir süre bekle açıklama yaptıklarında belli olur şimdi almazsan daha iyi olur.ya da alan birisinden öğrenebilirsin.

3. Dogru olani darbe puanidir. Ben aldim 25.000 DP %15 hasar azaltma olandan.

4. bende darbe puanı veriyor diye aldım . yalnız yanılmışım. darbe puanı vermıyor arkadaşlar vudu puanı verıyor. bir önceki etkinikteki phobos gibi 25000 vudu puanı verıyor şuan . darbe puanı verıyor yazıyor fakat vudu puanı verıyor.

5. yumi

yumi User

bence de açıklama beklemek lazım. karaborsa kısmında yazan özellikler büyük olasılıkla hatalı da. forumda ki açıklamanın doğru olduğunu düşünüyordum ancak tülütabak arkadaşımızda 25 bin vudu puanı veriyor diyor. şimdi bence beklemek lazım. gardiyan arkaaşımızda 25 bin dp dedi. karışık iş.

6. haklısınız eğer bir sorun varsa düzeltirler

7. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

forumda yazan ozellikler gecerli olacaktir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.