Etkinlik Peti Ve Savaş Peti İçin Taş Önerileri

Konusu 'Yardım' forumundadır ve ḋᾄᾗʛἔʀмᾄᾗ tarafından 28 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaçınma sansı olmayan etnınlık npclerı ıcın etkınlık petınde krıtık hasar -krıtık isabet olasılığı-top hasarı bu 3luden hangı 2 sını daha ıyı ? deneyen war mı ? savaş ptınde ısabet olasılığı kaçınma hasar önlemeden hangı 2lı daha avantajlı olur ?

2. Demirr

Demirr Guest

Selam,

İsabet olasılığının etkili olmadığı sistem gemilerinde top hasarı ve kritik hasar taşlarını kullanmanızı tavsiye ederim. Savaş petinde ise isabet olasılığı ve kaçınma şansı taşlarını kullanmanızı tavsiye ederim.

İyi oyunlar

3. Top hasarı mı kritik isabet olasılıgı mı krıtık hasardan hangısındaha ıyı olur

4. Savaş peti : isabet olasılığı + hasar önleme
    Kasılma peti : Kritik vuruş arttırma veya kritik isabet olasılığı + hasar arttırma

5. savaş peti taş yerleştirme çok değişken bir konu. oyuncudan oyuncuya değişiyor.
    bazıları gemi ile aynı yapıyor savaş petini.:
    bazısı : hasar önleme+kaçınma
    bazısı :isabet olasılığı + hasar önleme
    bazısı :isabet olasılığı + kaçınma takıyor
    ama geminin isabet olasılığına göre en güzeli ne tam olarak bilmiyorum.

6. Savaş peti : İsabet(Cilalı varsa hasar önleme) + Kaçınma şansı
    Harita/Etkinlik peti : Top hasarı + Kritik isabet ve ya hasarı

7. BüRKüT*

BüRKüT* User

Olaya farklı bi boyut getireyim.Misalen bazı gemilerin darbesine girmeniz gerekiyor ve giriyosunuz ama gemi size fazla vuruyorsa ya şifalanmanız yada sürekli pot basmanız gerekiyor.Böyle olunca batmamak için geminin hasarından çıkmanız gerekiyor yada yelkeniniz düştüğünde sizi düşman saldırılarına daha açık hale getiriyor.Bu sebeble hasar önleme taşı bu durumda etkili hale gelebiliyor.Eventin,geminizin durumuna ve hedefinize göre cevap değişir yani.böyle durumlarda gemiye hasar önleme takılabilir.yanına yukarda belirtilenlerden birini seçersiniz.

savaş kısmına gelince ben orda belirsizlik yaşıyorum en çok savunma anlamında.Örnek vermem gerekirse arkadaşımın gemisine aynı seviyede hasar önleme taktığında kaçınmaya göre 2k daha az yiyor benden.Yani normal anlatılana göre arkadaşım kaçınmayı taktığında daha az vurmam gerekirken hasar önlemeyi taktığında daha az vuruyorum.Olaya bu yönden baktığımızda ada kovalamaca ve adaların güçlenmesini göz önünde bulundurursak hasar önleme öne çıkıyor.Tabi gemiden gemiye değişiyordur belki ayrıntılı bilgi sahibi değilim.

ben şuan isabet ve kaçınma taşını kullanıyorum ama şuan düşüncem pette 2 savunma taşını birden kullanmaktan yana.Adaların güçlenmesi ada kenarı savaşını arttırdı çünkü ve batmadığın sürece büyük savaşlarda batırman daha kolay.bundan dolayı vuruştan kırpıp defansı arttırmaktan yanayım ben.Vuruş gücünün sonuna ulaşmak biraz toplarlada alakalı defans fullemek ona nazaran daha kolay:)
    Daha çok deneme yapmış kişiler vardır onların yorumlarını bekliyorum bende.

Son düzenlenen: 7 Şubat 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.