ETKİNLİK PENCERESİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cedric[Phantom] tarafından 21 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tekrar okursanız eğer bilgi paylaşımı olmuyorsa atın yazmışım oraya. Lütfen her mesajda muhalefet olmayın bana. Gerçekten rahatsız oluyorum bu itici tavrınızdan

Ki ayrıca okuyun bakalım tekrar.verdiğiniz cevaplar. Biraz olsum şu konuyla ilgili bilgi var mı bakın. Sadece gerekirse iletilir tekrar uazmayın, tekrar yazmanızın anlamı yok yazmışsınız. Ben de bilirim sizin gibi bunları size cevap olarak yazıp karşımdakine çamur atmayı ama gördüğünüz üzere yapmıyorum. Sizden de aynı tavrı bekliyorum

Son düzenlenen: 21 Ekim 2016
  2. Tavrımdan rahatsız olabilirsiniz gayet doğal fakat forumda verdiğiniz cevapları doğru varsaymayın herkesin olduğu gibi sizlerinde ynalışı olabilir ben gördüm sizi uyarıyorum konu forumluk konu supporta boş boaş milleti yönlendiriyorsun bu teknik bir arıza support hesaplar arası sorunlara bakıyor genelinde amaçlarına uygun kullandığnıız sürece sizi yargılamam. Arkadaş ne kadar bekledide paylaşıım olmadı sabit degil konuya göre cevap veriniz.

Ki ayrıca okuyun bakalım tekrar.verdiğiniz cevaplar. Biraz olsum şu konuyla ilgili bilgi var mı bakın. Sadece gerekirse iletilir tekrar uazmayın, tekrar yazmanızın anlamı yok yazmışsınız. Ben de bilirim sizin gibi bunları size cevap olarak yazıp karşımdakine çamur atmayı ama gördüğünüz üzere yapmıyorum. Sizden de aynı tavrı bekliyorum

Lütfen konuyu başından takip edin arkadaşın yaptıgı olayı görün ondan sonra konuşun karşımdakine çamur atmıyorum siz her konuda her sorunda kişilere supporta yönlendiriyorsunuz forum içersinde çözüme kavuşacak konu olsa dahi ayrıca her verdiğiniz cevap doğru değil sen cevap verince konu bitmiyor Forumda fikirlerimizi özgürce sunuyoruz sen bence kendini düzelt.​

3. Üstteki mesajı güncelledim okursunuz. Artık terbiye sınırını aşmaya başladınız. Bu durumu yaşınıza veriyorum. Benimle muhattap olmayın bir daha asla. Eğer oyun hakkında bilginiz yoksa konuşmayın. Supportta seçenekler var genel sorun oyun sorunu falan filan diye. Geri bildiriminizi oraya gayet tabii yapabilirsiniz. Supportun iilevini bilmiyorsanız lütfen burda asılsız şeyler yazmayın. Sürekli insanların konularını kirletiyoruz sizin çocuksu sataşmalarınız yüzünden. Sataşma sebebinizi biliyorum ama yapacak bi şey yok.

Konu sahibi arkadaş lütfen kusura bakmayın. Bu benim son mesajım bu itici olayla ilgili. Hoşgörünüz için teşekkürler

4. Sen ne hakla terbiyesiz diyorsunki yaşıma veriyorsun yani çocuk diyorsun ben konuları kirletip çocuksu tavırlar verseydi mdolar banlardı ama sen bu yaptgınla hakeret ediyorsun ayrıca AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTA ! AYrıca ben genel kapsamlı konuştum net birşey belirtmedim hep yazın yapnı sonra özür dilerim kusura bakmayın kendinizi neden cici göstermeye çalışıyor sunuz ki ?

5. Lütfen mesajlarınızı düzenleyip düzenleyip gerginlik yaratmaya çalışmayın. Beğen yapıp beğeniyi geri alıyorum artık susun diye ama bu kadar da olmaz. Nerde aklınız yoksun dedim nerde size terbiyesiz dedim? nerde ne yaptım da sonra kendimi cici gösterdim? Lütfen daha fazla şansınızı zorlamayın. Şahsıma hakaret olarak algılıyorum çünkü bu tavrı. Kimse benimle bu şekilde konuşamaz. Sözlerinize dikkat edin. Daha fazla da bi şey yazmayın. profilim açık canınız çok cevap vermek istiyosa oraya yazın. Burda şov yapmanıza gerek yok herhangi bir kazancınız olmuyo konu sahibinin hem size hem bana küfür etmesi dışında. İyi geceler

6. Hocam algı probleminiz var yüzde yüz iddasına gireririm akıl yosknuu dediniz demedim yaşımla ilgili ithamda bulundunuz akıl yaşta değil başta diye belirttim tabi siz ne anladıysanız yapıyorsunuz bana yazıyorsunuz ondan sonra konu sahibinden özür diliyoruz bunu terbiye saygı diyeceksen sen zaten bana terbiyesiz dedin orayı geeçiniz lütfen. Ayrıca yukardakı mesjaınızda siz bana hakret ettiniz ve mesajınızı düzenlediniz.ben sizden şikayetçiyim sen kimsin bana bu tavrı veriyorsun sözlerinizden ben şikayetçiyim. Birde söyledğiniz sözü tehtid algılıyorum. Şov yapan sensin başta laf sokma çabaları sonra sustum ben tavırları bakın yine kendinizi cici gösteriyorsunuz konu sahibide küfür ettiğini nerden çıkardınız İçinzdekini dışarı vurmayın arkadaşım hala hakaret hala hakaret yahu yeter edebini bil.

Buda örneği :Üstteki mesajı güncelledim okursunuz. georgeanson

georgeanson bunu beğendi.
  7. Froentsr

Froentsr User

Uzun uzun paragraflarınızı okumadım da her foruma girişimde her konunun altında Sensitive nikiyle, lütfen sabrediniz, lütfen art arda yazmayınız, şöyle yapma böyle yapma artık can sıkmaya başladı. Konu hakkında bilgin var ise cevap ver yok ise mümkünse her konuya muhalefet olma, ben burada bilgi almaya çalışırken sürekli olarak senin itici sabır konuşmalarına denk gelmek zorunda değilim puan kasacaksın diye. Adam şu hata var diyor geri bildirim için cevap bekliyor konu açıyor yeni konu açmamak için yeni mesajla konuyu güncel tutuyor zart diye bir muhalefet, adam sorununu dile getiriyor yok hak yerini bulur programcılar ilgileniyor yok konuyu şuraya aç, hata varsa forumda çözülmüyorsa tabi supporta yazacak millet tabi sen supporta yönlendirmeyi doğru bulmuyorsan yazmayalım tamamdır. Hayret bir olay ya, şurada ne tatmin ediyorsanız artık..

8. Hocam birincisi benden şikayetçiysen gel bana söyle 2li arasındaki diyaloğa 3cü olma
    İkincisi forumu takip etmiyorlar arkadaşlar sabah konu açılıyor o konuya mod programcılara iletildi bekleyin cevabını verince öğleden sonra açılan konuya aynı cevabı vermem neden sizin canınızı sıkıyor ki ? Burada kullandığın kelimeler georgenin ya avukatısın yada yancısı (muhalefet olma--itici konuşmalayın ) Ayrıca puan kastığım yok heralde George modluk için post kasıyor ben değil adam 1 günde 100 mesaj attı gitte kontrol et.
    YEni mesajla konuyu güncel tutmaya gelince mesajına cevap almadan nereyi güncelliyor robot gibi aynı mesajı spamlıyor bende beklemesini söyledim bu sizi ne ilgendiriyor dostum ? progmracılar ilgeniyor dogru cevap ne diyim ne bekliyrsun konuyu şuraya aç derkende yanlış yere açmısşla doğru yere açması hakkında cevap yazarım buda sizi ilgendirmez forum kurallarını uymuyorsan uyarabilirim. HAta forumda çözülmediyse yazsın supporta itirazım yok fakat yetkili arkadaşlar konuya gereken cevabı vermeden tr serveri bozuk benim server düzgün diyerek supporta yazın yönlendirmesi yanlış uyarıyorum ben arkadaş hakaret ediyor siz bence dikkatli okuyun konuları hata üzerinde progrmacılar çalışıyor bekleyin demişim modda aynı cevabı vermiş bunu niye birdaha supporta yönlendiriyor bakın beyefendi knouya boş yere dahil olmayın olayların içinde değilsiniz hatalı bir yanım varsa yetkili arkadaş ilgenir lütfen şikayetiniz varsa benden bireysel olark iletin arkadaşın avukatlığını yaparak değil.

9. Froentsr

Froentsr User

Burada prim yapmaya çalışan birisi var ise o da belli oluyor. Verdiğin hiçbir yanıt o sorunun cevabını içermiyor, ben her konu altında prim kasan birilerinin mesajını okumak zorunda değilim. Dert ortağım mısın da gelip senle özel diyaloğa gireceğim, şikayet edilecek bir durum yok itici olan da bu işte gidip bu şahıs her konuya yorum atıyor diye şikayet mi edeyim? Neden hemen celallendin madem? Neymiş demek ki herkes bazı şeylerden rahatsız olabiliyormuş , eleştirime satırlarca cevap yazdığına göre.. Avukat ve yancı kelimelerine gelince, bana laf sallayıp da sonunu beyefendi diye bağlayıp kibarlaşmaya çalışma, ben seni yanlatmasını da bilirim de burada boş yorum atmaktan başka bir halt bilmezsin, benim ismimin olduğu konulara da cevap dahi yazma , rahatsız olduğum noktalara değinen birini görünce cevap vermemek imkansız.

10. Beyefendi derken bile tepkili şekilde yazdım onu sizin cidden algılama probleminiz olduğunu düşünoyurm mod programcılara iletildi bekle dediyse ve bende bunu aynı konuya yazdımsa sana göre cevap değil dostum prim kassanda senin arkadaşın dert ortağın değilim ne saçmalıyorsun gerçekten anlmıyorum şikayetin varsa gel yüzüme söyle diyorum farklı birşeyden bahsediyorum şiakyet etmiyorsan bıdı bıdıda etme. Arkadaşın avukatlıgını yapıyorsun istediği mm gibi tavır verebilirim sen bence tavrını takınmayı öğren ben seni yanlatmasını da bilirim de bu cümle nedir hakaret alaycı tavırlar içersinde olduğunuzun farkında varın dediğin gibi yarası olan gocunur aramızdaki olaya maydanoz olarak bunuda belli ediyorsun.

https://board-tr.seafight.com/threads/bos-sandiklar.71455/#post-451655

bunda yanlış olan ne oraya beklemeniz gerek yazsam ne farkediyor sizler takıntılısınız.

https://board-tr.seafight.com/threads/giderilemeyen-hatalar.71368/#post-450951

Bu konuyu inceleyin hp modun verdiği cevaba bakın prim varmıymış görün

https://board-tr.seafight.com/threads/karaborsa.71326/#post-450624

Al yine aynısı oku beyefendi yönlendirmemde bir yanlış yok..

https://board-tr.seafight.com/threads/oelue-ekim.71311/#post-450518

Al yönlendirmelerime laf ediyorsun ya.

https://board-tr.seafight.com/threads/alis-veris-noktasi.71298/#post-450441

https://board-tr.seafight.com/threads/menue-sikintisi.71181/
    Gibi

https://board-tr.seafight.com/threads/alis-veris-noktasi.71298/#post-450441

Buda örnek verdiğmi cevaplarda yanlışlık olsa bu şekilde tepki almazdım dediğim boş boşuna konuay kendinizi dahil edip arkadaşın avukatlıgıını yapmakla meşgulsunuz ayrıca beklemek gerek zaten attığım konulardada var.

Son düzenlenen: 22 Ekim 2016
  11. Herkes işini yapsın birbirinizin kalbini kırmayın bırakın forum adminleri var cevaplıyor zaten neden siz cevaplıyosunuz ki boşu boşuna tartışıyorsunuz :)

12. Onu yapmaya çalışıyoruzda arkadaşlar modluk için benimle savaş halindeler hiç gerek ben sadece modların verdiği cevabı atarak yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlar cephe lamış durumda terbiyesiz dediler yaşımla ilgili ithamlarda bulundular kendilerini cici gösterip beni haksız yerine koymaya çalıştır bende gereken cevapları verdim bundan sonra herkes yoluna .

georgeanson bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.