ETKİNLİK PENCERESİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cedric[Phantom] tarafından 21 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik Penceresi Aktif Değil ! Oyunda Sorun var @Bigpatron

2. Benim oynadığım serverde aktif şu an. Sanırım TR serverlarında bir sorun var. @Bigpatron ilgilenir heralde online olduğunda

3. Froentsr

Froentsr User

Etkinlik sayacı Global 6 da da kapalı.

4. Etkinlik Sayacı Halen Aktif Değil ! @Bigpatron

5. Neden Kımse Birşey Yazmıyor, Programcıların haberı varmı ? ●ђр●

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Etkinlik penceresi aktif suan ve kac gemi kaldığı görülüyor ki ?

7. Global Avrupa 6 da gözükmuyor , sayın ●ђр● . Mega serverlerde aktıf ama burda degıl .. lütfen ilgilenın

8. fette48

fette48 User

global 6 da aktif değil girip bakabilirsiniz

9. Sayın ●ђр● , Global Avrupa 6 Serverınde aktıf değill

10. Serverinize reset atılabilir yerel saatlerde farklılık olduğu için biraz geç eklenebilir. Eğer halen sorun devam ederse yetkili arkadaşlar programcılara iletir aynı mesajı tekrar tekrar atmanın bir anlamı yok bu arada beni yanlış anlamayın attığınız üste üste mesajlar birşeyi değiştirmiyor sadece beklemeniz gerek, iyi oyunlar.

11. Ben bir oyuncuyum , burdakı yetkililerde bir görevli saolsunlar görevlerını layıgıyla yerıne getırıyorlar ona bir sözümüz yok , lakin dun duzeltılmsıtısı oyun kapandı tekrar acıldı gerı gıttı gerı geldı suan terkrardan yok ben bu işe anlam veremedım , saygı deger programcılarımız yıllardır bir aksaklık olmadan işlerini yapıolardı ama şu sıralar nedense bır aksaklıklar oluyor geç yapılıyor oyunda hata oluyor açık oluyor anlamıyoruz artık tek bizim Global Avrupa 6 Serverindemi Böyle Oluyor . Programcılar ellerini hızlı tutsunlar eskisi gibi .. SAYGILAR

12. İllaki hatalar olacakdır bu hatalar olduğu zamanda sabırlı bir şekilde beklersek her zaman olduğu gibi hak yerini buluyor bende sizin gibi düşünüyorum sorun genelde tüm serverlerde oluyor illaki serverler arası farklılıkda oluyor yani dediğim gibi sadece biraz sabırla beklememiz gerek.

13. Sürekli Konu mu açalım ? ●ђр● , hani bir cevap versen de birşey bilsek programcılara bildirldimi ?

14. Hocam sorun illaki bildirilmiştir ayrıca supportada yazan olmuştut illaki gerekli mercilere iletilmiştir dediğim gibi sabırla beklemeniz gerek

15. Kardeşim , Herkesın bir sabrı var bizde beklıyoruz , bu forum bize haber ve bilgi vermelerı için var , eger admınler bıze cevap vermıyecekse neden burdalar ? soru soryurum sabahtan berı evet bıldırıldı veya bir bilgimiz yok bildirecegız deseler anlarım . ama halen ses seda yok yanı burda bana sakın ol deme sabırlıda ol deme sabırlıyımda sakınımde ama bu forumda admın HP kac saatir acık herkese yazıyor buraya bırşey yazmıyor buyursun .

16. ●ђр●

●ђр● Guest

Demek ki ben de cevap bekliyorum değil mi?

17. O zaman sayıp HP bana burada cevap beklıyorum cevap alınca sızı bılgılendırecegım dıyebılırsın teşekkür ederım iyi görevler.

18. Hocam yukarıda size belirttiğim gibi arda arda attığınız mesajın kesinlikle bir anlamı yoktur siz ısrarla mesaj atarak birşeyi başarmıyorsunuz ayrıca yetkili arkadaşlar bilgileri dahilinde konuya cevap verir eğer konuyla ilgisi bir bilgisi yoksa veya bilgi henüz ona ulaşmamışsa bilgiye sahip yetkiliyi bekleyebilir ve sizde bu sürede beklemek zorundasınız.

19. Global 6 serveri olarak gemel bir support sorunu yaşanıyor biliyorum fakat böyle bir durumda aynı dili konuşmanız şartıyla hangi supportla konuşursanız konuşun programcılara geri bildirim olarak yansıtacaklardır sorunu anladıklarında. O yüzden buraya yazdığınızda cevap alamadıysanız supporta yazın. Aracı farklı ama sonuç aynı nasıl olsa :)

20. ;
    Resmi duyurulur giderilen hatalar forumdan duyuruluyor bekleyip resmi duyuruyla sonuca ulaşırsanız daha iyi olur her sorunda supporta mail atmak attırmaya teşvik etmek doğru degil bana göre biraz forumda blgi paylaşımıda olması gerekir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.