Etkinlik Paketi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve korsan7221 tarafından 20 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. korsan7221

korsan7221 User

Merhaba herkese etkinlik mağazasında 500 lanetli ruha satılan başarı paketi 1 varya onu alacağım az daha kasarsam sormak istediğim bir şey var şimdi paket teki hersey tarif sandal tarifi gemici feneri tarifi vs. sormak istediğim şu bu tarfileri direk çevirip kullanabiliyormuyum yoksa tarifleri kullanmak için baska birşeye gerek varmı

2. direkt kullanamıyorsun bazı mateteryeller var onları birleştiriyorsuno matetryallerde etkinlik sandıklarından cıkıyor abonoz ahşap felan pek hatırlamıyorum

3. korsan7221

korsan7221 User

şimdi satın aldım ama nereden göreceğim bunları nasıl kullanacağımı dönüştürmek için ne istediğini

4. korsan7221

korsan7221 User

şimdi buldum dönüştürme ekranını dediğin gibi abonoz ahsap felan istiyor bende malzemeler az hangisi dönüştürsem karasız kaldım acaba forumda bunların ne işe yaradığı nerede yazıyor ki gemici feneri, sandal , can yeleği, çelik kaplı zincir felan

5. qwsxae1

qwsxae1 User

6. -LegenD-

-LegenD- User

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.