Etkinlik Öğeleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ήαяùŧØ tarafından 7 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gemimin amiral toplarını fullemem gerek ve bunun için etkinlik ögelerinden amiral topu almam gerekiyor pazar indirmi cekim tamaiyle fullemem lazım 1.5 aydır bekliyoruz ancak ne acıklama nede düzeltme zamanı soyledi bu konu hakkında daha kapsamlı acıklama istiyorum.
    Not olarakda forum adminleri soruma cevap olarak fikir havuzu ve öneriler demis genel sorular kısmına actıgım konu sorun oldugu için öneri degil direk sorun ve düzeltilmesini bekledigmiz bir sorun

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

Geçen hafta çıktı 8.000 inciye karaborsaya. %20 indirimliydi

3. % 20 indirim gelmezki sizin hesabınızda indirim vardir ondan yoksa kendiliginden indirimli olmaz

4. özkantr

özkantr User

karaborsada ındırım gecerlı degıl. yanı 8000 ıncı herkezde aynıydı.

5. *Sempatis*

*Sempatis* User

Karaborsadaki itemler etkinlik ögeleri açılmadıgı için belirli bir indirim yapılarak konuluyor.

6. Top başına 500 inci viplik de varsa top başına 1000 inci zararın olur tercih senin

7. bunu bildgiim için bir acıklama gerektigini bu sorunun cozulmesi gerektigini düsünüyorum bu bir oneri degildir sikayet bide seafight ekiblerin bu sorunu daha ne kadar daha sallayacaklarını dusunuyorum