Etkinlik Ödülümü Alamadım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Akrep-KRАL® tarafından 16 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin
    https://board-tr.seafight.com/threads/typhonun-intikami.62480/
    Geçen sene bu lınktelı etkınlık 2 part dan olusmustu ben ılk part ında 1. olmustum
    ve odul um gemıme gelmemıstı
    bunu defalarca support a yazmama ragmen odul gelmıstır, gelmedıyse kazanmamısınızdır seklınde gerı donduler bunu burda dıle getırmek ıstıyorum. Sırf 1. olabılmek ıcın gemımden 24mılyon elıt gulle atmıstım fakat karsılıgında hıcbırsey alamadım
    Etkınlık odulunu almaya 1 saat kala oyunda hata olustu ve sabaha kadar gelmedı sanırım oyuzden sıstemde arıza oldu anlarım ama bunun bı kaydı olmalı bunu kontrol etmılıler.
    gelmesı gereken odul : 15 Firestorm ve Captain Slade gemı dızaynı
    sızın bunu yetkılı bırımlere ıletmenızı ıstıyorum

Bu lınk te 1. olduguma dair fotograf bıtmeden yaklasık 10 saat once cekmıstım
    ve bu sıralamada ben degıl kımseye odul gelmedı
    http://prntscr.com/c6jzsj

Server:USA2 Amerika Batı
    ID:146/17008850

2. selami

selami User

geçen sene mi :D kardeş sene olmuş nerdeyse 2017 :D

3. selami

selami User

su iç sen su iyi gelir :D

4. cok ugrastım ama bı admın tanıdıgımız yok :) belkı forumda yardımcı olurlar

5. selami

selami User

valla kimsenin takacağını sanmıyorum supporta yaz dicekler support geçiştiricek öylece olay kapanacak g.o diyorum kardeş :)

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

1 sene önceki etkinlikten bahsediyorsunuz biraz değil hayli geç kalmışsınız. Ayrıca hesabınız Amerika batı kayıtlı neden zamanında o serverdan sorumlu supporta yazmadınız.

7. bırcok defa yazdım fakat kesın donus yapılmadı bılemeyız gelmesı lazımdı gıbısınden gec kaldıgımın farkındayım fakat bunların bı kaydı olmalı bıyerlerde bunun ıcın yazdım buraya

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Malesef o kadar eski etkinlik kayıtlarını tutmuyorlar

Son düzenlenen: 17 Ağustos 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.