Etkinlik ödülü ile ilgili

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ıηƒαzcı•кσηуαlı(42) tarafından 30 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba titanlar savaşı etkinliğinde 3 yada daha fazla takım puanı olan oyuncular ödüllerini alacaktır yazıyor. etkinliğin son günü benim 2 puan kırmızı idi ve kırmızı takımdaydım ödül alacakmıyım

2. 2 kırmızı'm var diyorsunuz , ve aynı şekilde kırmızı takımda yer aldıysanız o takımda ilk 100 içerisinde olmalısınız. Toplam 3 Kırmızı Takım Puanı = Kristal Nimeti

3. Evet 32. sırada bitirdim son günü yani kristal nimeti alacağım ? teşekkürler

4. Selam

en son etkinlik konusunda yapılan açıklamayı okuyunuz

Programcılar sorunun kaynağını tespit etmiş olup çalışmalarına başlamıştır. Önümüzdeki hafta içerisinde 3 yada daha fazla Takım Puanı bulunan oyuncular hediyelerini alacaktır.

Oluşan rahatsızlık nedeni ile özür dileriz

detaylı bilgi için link: http://en.bigpoint.com/seafight/board/threads/titanlarn-savas.46937/

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.