Etkinlik ödülü ile ilgili lütfen

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ıηƒαzcı•кσηуαlı(42) tarafından 2 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak lütfen kesin bi bilgisi olan cevap verebilirmi lütfen kristal nimetleri karaborsa kapanınca verilecek diyorlar ?
    2. Sorum benim etkinliğin son günü 2 kırmızı takım puanım vardı ve son gün kırmızı takımda idim 34. sırada bitirdim o gün kırmızı takım kazandı ve nimet alacakmıyım

2. 5 bolumun 3 unu kazanan takımda ısen eger alacaksın yoksa senın yaptıgın 3 puan deil hem kazanan takımda olacaksın hemde 3 puanın olacak

3. Hayır yanlış anladın 2 puanım zaten vardı son güne kadar kendi kastığım puan değil kırmızı takım 2 kere kazanmıştı bende kırmızı takımdaydım ve kırmızı puanım 2 oldu son günde kırmızı takım kazanıyordu ve bende ordaydım 34. sıradaydım alıcakmıyım nimet

4. yani arkadaşlar uzun lafın kısası benim takım puanım son günle beraber 3 olması gerekiyordu nimet kazanacakmıyım

5. benimde 3 puanım vardı. bekliyecez görücez arkadasım büyük ihtımalle verilecektir. bu hafta içi.

6. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam
    gerekli yerlere iletildi beklemedeyiz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Eylül 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.