Etkinlik New

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ROZY tarafından 17 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ROZY

ROZY User

yeni etlinlik SSS neden yok

2. -LegenD-

-LegenD- User

Zamanı geldiği zaman paylaşılır. Şuan neden olsun ?

3. legend dün aksam chat adminliği ile ilgi soru sordum hala star link atmadı yardımcı olur musun

4. yarın etkinlik yok mu öğlende başlamayacak mı ondan soruyor arkadaşlar heralde

5. yok demek ki kanka

6. BK.58

BK.58 User

ROZY isimli oyuncu bir soru sormuş. merak etmiş. soru sormakta hakkı zaten. sayın @legend üslubunuz her zaman sertti ve zaman içinde daha da sertleşiyorsunuz. sebebi nydi ki. Efem daha bize ulaşmadı demek yerine "neden olsun?" yoruldunuz galiba. Cevap vermek zorunuza gidiyor galiba. yapamıyorsanız bırakın efem

adana_01 bunu beğendi.
  7. @legend hayırdır kardeşim maaş mı yatırmadılar ne bu sinir ne bu tavır hayrına durmuyorsun orda

adana_01 bunu beğendi.
  8. adana_01

adana_01 User

9. -LegenD-

-LegenD- User

Tamam siz başvurun sizi alsınlar ben giderim.

10. -LegenD-

-LegenD- User

Sizin bu söyleminize cevap vermek değersiz olur gerçekten. Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Boş yani. Etkinlik SSS ne zaman gününden önce duyurulmuş? Arkadaşın beni anladığını düşünüyorum. Fakat birdaha maaş para vs konusuna girerseniz size işlem yapacağım. Çünkü sizi ilgilendiren bir husus değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.