Etkinlik Karaborsası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ŞAHİN tarafından 20 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞAHİN

ŞAHİN User

etkinlikte solon ve plato sikkesi ile ışık yayan ruh kasmak çok zor. Npc ler 3-5 sikke veriyor mini oyun şansa verirse 1 ışık yayan veriyor. Karaborsada birşey almak için 5000-10000 sikke 50-100 ışık yayan ruh istiyor. bunu nasıl kasacak bu oyuncular. Ancak bota atanlar kasabilir ki ondan bile şüpheliyim. npc lerin mini oyunların ödülleri arttırılmalı karaborsanın indirilmeli. günlük görevlerden sonra 3-4 saat oynayıp 1000 plato 100 solon zor yapabiliyorum. ışık yayansa hak getire. bunu imler nasıl toplayacak. zor olsun ama bu zor değil imkansız gibi birşey. ayrıca grup haritası için 1 antik nişan için 1000 solon sikkesi istiyor. bu iş nasıl olacak npc lerin 1-2- tane verdiği solonlamı olacak.

ethemuymazz bunu beğendi.
  2. kRaL-28

kRaL-28 User

BU etkinlik ödül almıyalım diye yapılmış 1 hafta oldu 10 bin kasabildim ne tasarım alabiliyorum nede diğer ödülleri ya ödülleri arttırın yada pazarı düşürün böyle rezalet doğum günü etkinliği olamaz.

3. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Bu sorunlar iletildi.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.