etkinlik ile ilgili

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -CaNi-58 tarafından 13 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -CaNi-58

-CaNi-58 User

Merhaba iyi çalışmalar anemoi nin verdiği tasarım ve pet kazanan var mı varsa özellikleri nelerdir

2. tipebakyaa

tipebakyaa User

Tasarım ve pet kazanma şansın var .verdiği pet eski oyun petlerinden atsaırm ıse kendı bulundugu atsarım ve taşları yok.pet alan 1 kısı tasaırm alabılen ıse henur goremedım

3. mamı_55

mamı_55 User

tasarım pet kazanan da duymadım ülke gemileri inci de vermiyor artık. ilk önce veriyordu 50k gülle ile 2 kere denk geldi gülle aldım 200k gülle attım çıkmadı daha oran ne çok merak ediyorum nasıl bi şans ise.

4. Şans bence %0000001 dir onun için ülke tasarımını alıp bırakacaksın.

5. GÖLGE

GÖLGE User

nee artık çıkmıyo mu ??????

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Çıkıyor ama çok düşük ihtimal bana onca ülke gemisi vurmama rağmen 1 kere inci verdi

7. tipebakyaa

tipebakyaa User

ANEMOI vurunca tasarım sansımız olur yazıyor ancak hala tasarım alabılen duymadım

8. etkinlik görev vericisi güvenli limanda yoktu bu bir hatamı

9. -CaNi-58

-CaNi-58 User

bigpatron tasarımı anemoi veriyor ama kimse alamadı siz biliyor musun tasarım ne tsarımı yada anemoi de ki tasarımı mı verıyor

10. Bigpatron sende mi Türkiye tasarımını alacaksın bu konu hakkında neler düşünüyorsun.

11. Bigpatron

Evet kendi tasarımını veriyor.. 65 bin HP , %11 Top hasarı , %10 ELP taşı var üzerinde

12. Bigpatron

Aldım ama kullanmam zira yeni tarzda giden şekilde ben eski zig zak çizenleri seviyorum :D

GugudaForza61 ve .Dumlupınar bunu beğendi.
  13. Bigpatron

Bir üste geminin özelliklerini yazdım.. Verdiği petin özelliği yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.