Etkinlik için tavsiye

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Amykos tarafından 17 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Amykos

Amykos User

Arkadaşlar şuan gemimde 120 bin incim var. Gemim barutuz 5300-5500 arası vuruyor. Size sormak istediğim şey ben bu etkinlikte incimi nasıl harcamalıyım? Etkinlik anahtarı alıp kutu mu açsam yoksa gülle alıp npc mi kessem veya başka bir öneriniz var mı?

2. etkinlikle ilgili en güzel tavsiye etkinliğe katılmaman gir özeline vur

Amykos bunu beğendi.
  3. inci lazımsa boş yere katılma. inci lazım değilse tasarım felan alacağım diyorsan katıl bence

Amykos bunu beğendi.
  4. Amykos

Amykos User

İnci kasmam lazım. Daha birçok şeyi fulleyemedim. Eğer inci konusunda kar yapabilirsem katılırım ama sanırım kar getirecek bir etkinliğe benzemiyor.

5. etkinik sandığında gülle yok sayın yetkililer

6. WmLuxfm

WmLuxfm User

etkinlik tırt ne inci yeter ne gülle gemisinde bolca inci ve gülle olanlar zevkine takılır coolpymiydi neydi o etkinlik bile daha iyiydi.

7. dostum en iyi tavsiye geliyo sana şimdi. etkinlik dolayısıyla genelde sağlam gemiler bota bıraktığı için gemilerini gemiler şu an botta değil ve ortalık pırıltı kaynıyo. paso pırıltı topla 3.5 tlye katlayıcı çekip. ya da baskına gir paso sunburst kes orası da eskiye nazaran daha az botlu bi mekan şu anlık. hadi kolay gelsin

Amykos bunu beğendi.
  8. Özkan

Özkan User

oyunda ben lost connection alıyorum sizdede öylemi
    ?

9. Amykos

Amykos User

Sağolasında şuan öyle saatlerce pır toplayacak kadar vaktim olamayabiliyor. Benim şuan amacım etkinliği avantaja çevirebilmek.

10. Jack Hawk ve Walter Buckingham'daki görevlerin hepsini tamamladım ve inci anlamında şu ân zarardayım; şâyet incinizi harcayıp ruh kasmak gibi bir derdiniz yoksa;
    1 - 1 Doğumgünü Hediyesi karşılığında 10.000 inci;
    2 - 1 Doğumgünü Hediyesi ve 1 Etkinlik Sandığı karşılığında 57.500 EP, 20 Lanetli Ruh ve 3 Etkinlik Sandığı;
    3 - 2 Pierre le Picard karşılığında 115.000 EP, 10 Işık Yayan Ruh ve 10.000 Konfeti Güllesi veren görevler dışındaki görevlerin tamamı zarar arkadaşlar.

Amykos bunu beğendi.
  11. bi arkadaş yazmış bunu. haklı bi yazı olmuş. bi de 30 bin inci veren görev var ama eğer yeniysen seni bayağı bir zorlar o görev

12. Amykos

Amykos User

Teşekkür ediyorum. 1 saate oyuna giricem bi bakayım şu görevlere kârlı olanları yapayım en azından

13. Özkan

Özkan User

Etkinliği salla bitene kadar özgürlük kas o sana yeter

Amykos bunu beğendi.
  14. görevleri yap özele devam :)

Amykos bunu beğendi.
  15. görevler nasıl alınıyor

16. İşte o arkadaş benim arkadaşım, ayrıca;
    1 - 1 Doğumgünü Hediyesi
    karşılığında 10.000 inci;
    2 - 1 Doğumgünü Hediyesi
    ve 1 Etkinlik Sandığı karşılığında 57.500 EP, 20 Lanetli Ruh ve 3 Etkinlik Sandığı;
    3 - 2 Pierre le Picard
    karşılığında 115.000 EP, 10 Işık Yayan Ruh ve 10.000 Konfeti Güllesi;
    4 - 1 Birthday Cake karşılığında 30 kristal;
    5 - 1 Edward Mansvelt
    karşılığında 172.500 EP ve 80 Lanetli Ruh;
    6 - 20 Hediye Paketi karşılığında 30.000 inci;
    7 - 1 Henry Morgan
    karşılığında 230.000 EP ve 40 Işık Yayan Ruh;
    8 - 1 oyuncu
    batırmak karşılığında 5 Soytarının Ekibi veriyor; bilginiz olsun.
    https://board-tr.seafight.com/threads/10-dogum-guenue-etkinligi-on-yilin-partisi.66632/page-3#post-425633

Amykos bunu beğendi.