etkınlık harıtası futbol gullesı hasarı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MACİR tarafından 3 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MACİR

MACİR User

bazı gemıler etkınlık harıtasında futbol gullesıyle 100000-80000 vuruyor topa benım gemımde 299 top var 226tane vudu 35alev 14kıyamet topu var top hasarım yuzde18 tas artı harıta yuzde 7 top hasarı var artı yuzde 4 tophasarı pet tası ben 12000-13000 vuruyorum nasıl oluyor bu.etkınlık harıtasında bır acıkmı var botmu var veya bı sahtekarlıkmı var ınceleyınde bızde oyunda esıtlık oldugunu anlayalım. veya bır sey varda baskalarına soylenıyor bızımgıbı duzgun oyuncularamı soylenmıyor. o soyleyenler bızede soylesın bıuzde bılelım ...

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Savunma ve saldırı seçmenizle alakalı vuruşlarınızda iniş çıkış olması normal.

3. mamı_55

mamı_55 User

aynı sorun bende de var hem savunma da hem saldırı da 15k üstünü görmedim daha

4. mamı_55

mamı_55 User

bazen 200-300 bile vuruyor bırak 12-13k. çok garip bir mekanizma var o arenada

5. MACİR

MACİR User

tmamda aynen savunmada olsam saldırıda olsam 13000 den fazla vuramıyorum.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Ben atışlarımda bir değişiklik yaşamıyorum 50-60k arası denk geliyor siz durumu support a bildirebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.