Etkinlik hangi mantıkla yapılıyor?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~C☆ک†дC☆~ tarafından 19 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Etkinlik başladığında üst level oyuncularının sadece 16 ve üstü haritalarda event ve batık gemi vurabilecekleri söylendi. Ben 20 level bir oyuncuyum. Ve sadece 6 adet haritada event vurabiliyor yada zıpkınla enkaz kesebiliyorum. Bir gemi batığına aynı anda 7-8 oyuncu saldırıyor. Çünkü hepimizi üç-beş haritaya mahkum ettiniz. Alt levelde bir oyuncu minimum 15-20 haritada istediği gibi event vurabiliyor, zıpkınla batıkları kesip gemisini kasabiliyor. Hadi Gümüş bıçağı geçtim. Bari zıpkınla vurulacaklar için haritaları ya serbest bırakın yada 11 yada 12 haritalarına kadar müsade edin. Emin olun çok fazla oyuncu bu işten zarar ediyor..

2. etkinlik ile mesajlarınızı lütfen etkinlik için ayrılmış genel tartışma konusuna yazınız.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.