Etkinlik Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve tanerm54 tarafından 23 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tanerm54

tanerm54 User

Forumda gösterişçi alfonso ve birkaç npc ye her türlü cephane ile vurulur yazıyor ama ben gösterişçi alfonsolara oyuk ile vuramıyorum ??

2. Selam,

Konuyu ileteceğim. Bildiriminiz için teşekkürler.

Saygılarımla.

3. göktürk

göktürk User

etkinlik anahtarı almıştım ancak normal anahtara dönüştürülmüş.

4. erYunusTR

erYunusTR User

kokoş odetta 3k inci dışında hiçbirşey vermiyor ?

5. sanırım reset gelecek. hiçbir gemi ruh vermiyor. ya inci ya tek gülle veriyor. böyle olursa ruh kasılmaz.

6. Efenim en başta bazı etkinlik gemileri hakkında her türlü cephane kullanılabileceği yazılmıştı. Ancak şuanda oyuk gülle ile sıkılmamakta. Daha sonra etkinlik gemileri aşırı derecede karsız. oranlar kesinlikle değiştirilmeli. Herşeyden ziyade oyuk gülle sıkılmadığından birçok alt seviyedeki gemi etkinlik kasamayacak. Karaborsanın da durumu ortada herşey sınırlı sayıda konulmuş.Lütfen üst devrelere iletin, reset bekliyoruz.

tanerm54 bunu beğendi.
  7. tanerm54

tanerm54 User

Gösterişçi alfoya oyuk sıkmak için reset bekliyoruz ama 1 milyon canı var. Gerçekten oranlar çok kötü. Düşük gemilere yine yaramadı etkinlik. Biz nasıl gelişeceğiz cidden ?

8. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Karaborsadaki miçolarda kaldırılmış neden sebebini öğrenebilirmiyim lütfen?

9. 1 milyon can dert değil zaten her etkinlikte 1m can oluyor ama oyukla sıkamayıp üstüne kara borsa sınırlı olunca kasmak mümkün olmuyor.

10. 1000 2000 bin sandık alanlar var bizimkiler dönüstü onlarınki duruyor

11. EFE

EFE User

Etkinlik açıklamasını editlemişler.Oyukla vurulacak npc kalmadı bilginiz olsun.Etkinliğin mantığı nedir?Oyuncular inci gülle vs kassın.Ama bunlar oyuncuların kasmasını değil elindekileri almaya çalışıyorlar.En büyük korsan Seafight'nin kendisi olmuş bilginiz olsun.Beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın.

TiryakiHasan bunu beğendi.
  12. TRANTULA

TRANTULA User

etkınlık anahtarı aldım. diğer etkınlık anahtarları gıbı onlarda donuştu.

13. S_m_R

S_m_R User

5 mıl darbe vuruyosun 3000 ruh yıyıcı lanetlı tuh yok.12 mıl darbe vuruyosun 39 barut ısık ruhu yok bence bu gunlerın adını degıstırmek lazım etkınlık degıl mesela harcama gunu yada alabılen tasarımı alsın günü . Etkinliklerde hata vermeyen ve anında çalışan tek seyin paket oldugu dikkatinizi cekmiştir etkınlık gemılerı karaborsa gelmeden paketler ana sayfada.evet bizim suçumuz her çıkan paketi alıyorum buna ragmen kaç etkinliktir aynı şey gülle sınırlı amaç ne onu anlayamadım.
    2018-07-23 15:27:51
    12262 x İnci aldın.
    2018-07-23 15:27:51
    29 x Barut aldın.
    2018-07-23 15:18:37
    33 x Barut aldın.
    Merhametli Marcelle adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    12599 x İnci aldın.
    2018-07-23 14:36:37
    12537 x İnci aldın. daha da bışey demıyorum bol kazançlı etkınlıkler..
    2018-07-23 14:36:37
    29 x Barut aldın.

Son düzenlenen: 23 Temmuz 2018
  14. göktürk

göktürk User

Bir önce ki etkinlik karaborsası saat 10.00'da kapancaktı ancak kapanmamış.Ben saat 13.00'da yaklaşık 650 adet sandık ayrıca gene 25 adet sınırlı paketden anahtar aldım ancak tamamı normal anahtara dönüştürülmüş. Benim gibi olan birçok arkadaş var şimdi bizler ne yapacağız.

15. Selam,

Oyuk cephane ile vurabileceğiniz bir etkinlik sistem gemisi yok. Hepsi elit cephane ile vuruluyor. Forumdaki ilk paylaşım, forum adminlerimize nasıl geliyorsa onlarda o şekilde paylaşıyorlar. Yani bizlerden kaynaklanan bir sorun değildir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.