Etkinlik Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve srknszn tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Oyunda bulunan petler hakkında bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

2. Etkinlik görevinin sonunu gören var mı ? enson görevde 5 ışınlanma aldım daha ilerisi yok mu ?

HAK, **ßy__Qrizma**[155] ve *zom*bi*es* bunu beğendi.
  3. şakamı 5 ışınlanma içinmi uğraşıyoruz kaç gündür

4. bilmiyorum işte bazı görevler tekrarlanıyor ama enson 5 ışınlanma aldım dahada yeni görev gelmedi 1900 itibar puanı kastım

5. ozican2525

ozican2525 User

Çok kötü olmuş sandık bile sınırlı alımda ve tek itibar kasma yeri sandıkken bu görev serisinin 5 ışınlan ile sonlanması kötü olmuş o kadar emek çöp gibi oluyor.

6. Bu ruhlar etkinlik bitiminde elimizde kalırsa ne ile takas edilecek acaba bende ikisinden de 5er k var diyelim karşılığında ne verilcek acaba şimdiden teşekkürler.. etkinlik ss kısmını okudum ama göremedim.

7. gülle veriliyor ama ne kadar bilgim yok

8. Karaborsada etkinlik anahtarı Görünmüyor bir bakar mısınız ?

9. BIRAKTI

BIRAKTI User

anahtar alımı sınırlı sayıda idi kota dolmuşsa kapanıyor anahtar alımı iyi oyunlar

10. Peki onceden neden sınırsız bir şekilde alınıyordu ?

11. ozican2525

ozican2525 User

Çin yılı etkinliğinde sınırsız alım yapılıyordu.O etkinlik bitincede sınırlı alım kaldı.

12. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Etkinlik karaborsasından sandıklar sınırlı sayıda temin edilebilmektedir. Alım limitini doldurduysanız eğer tekrar alamazsınız.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Hesabınızda bulunan lanetli ruhlar ve ışık yayan ruhların ne ile takas edileceği etkinlik sonunda duyurulacaktır. Lütfen forumu takipte kalınız.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

-_-Atomik-_- bunu beğendi.
  14. Merhaba, etkinlik görevlerini yapıp itibar topluyoruz görevlerin en sonunda top açılıyor mu? Yapan arkadaşlar var mı? Moderatör arkadaşlar bilmiyorlarsa konuyu kilitlemesinler lütfen. Yapan arkadaşlar da cevap verebilsin.

15. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,