Etkinlik Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve srknszn tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sayın forum yetkilileri benim sorum şu olacak ilkel yağmacı admiral gemisi dün 13 1 e attı bende dahil birçok oyuncu bu sisteme sıktık ben 35 bin havai fişek güllesi sıktım ama gemiye ne inci nede bir şey geldi bu durum nasıl oluyor acaba saygılar

2. belli bir miktar hasar vermezsen inci gelmez.

3. Selam,

Primeval Marauder(İlkel Yağmacı):
    • Verdiğiniz hasara orantılı İnci (İnci ödülünü alabilmek için en az %3 hasar verilmmeli)
    • Verdiğiniz hasara orantılı Taç (Taç ödülünü alabilmek için en az %5 hasar verilmeli)
    Saygılarımla.

4. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Etkinlik npcsine ne kadar hazsar vermeliyimki ödül versin

• Marauding Fleet:
      • Verdiğiniz hasara orantılı İnci
    • Primeval Marauder:
      • Verdiğiniz hasara orantılı İnci (İnci ödülünü alabilmek için en az %3 hasar verilmmeli)
      • Verdiğiniz hasara orantılı Taç (Taç ödülünü alabilmek için en az %5 hasar verilmeli)

• Marauding Fleet:
      • Verdiğiniz hasara orantılı İnci
    • Primeval Marauder:

☆oянαη☆ bunu beğendi.
  5. Selam,

İnci ödülünü almak için en az %3 , taç ödülünü almak için en az %5 darbe yok etmelisiniz.

Saygılarımla.

6. ozican2525

ozican2525 User

Geçen etkinlikten kalan bir çok öge etkinlik sonunda takas edilmemiş hala depomuzda gözükmekte.Bu itemlerin takası olmucak mı ?

7. Selam,

Takas yapılmayacak. Önümüzdeki etkinlikte sandık anahtarlarını kullanabilirsiniz. Zaten diğer ögelerinde takası yapılmıyor.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  8. sfbluestar

sfbluestar User

sayın adminler artık 5 level altına etkinlik yapmayın kafamızı sudan cıkartamıyoruz önüne gelen batırıyor sıkıldım artık illaki oyunu bırakayım yoksa facede hergün yüzlerce satılık gemi ilanı var bende mi büyük gemi alayım

itinayla_en_tm_sikilir bunu beğendi.
  9. PATRON2

PATRON2 User

Etkinlik açıklama kısmında 5 - 35 arası yazıyor ama etkinlik 1 - 30 arasında oluyor. Açıklamada ya da program kısmında bir yanlışlık var.

10. ozican2525

ozican2525 User

Gemi alım satım işlemleri giş kurallarına aykırı bir tutumdum.Etkinlik konusunda ise yeni harita düzeni ile birlikte artık korumalı map kalmadı.Malesef alt haritalara sistem çok attığından yeni oyuncular bu konuda zorlanmakta haklı.

11. LazKopat29

LazKopat29 User

etkinlik kodu nedir

12. MOTHERSEAFİGHT
    Senin bir hesabın daha vardı forumda onu kullanmıyor musun artık

.ASLAN. ve itinayla_en_tm_sikilir bunu beğendi.
  13. Porstmouth

Porstmouth User

haber bültenine üye olmama ragmen etkinlik kodu gelmedi,bir cok oyuncu faydalanırken biz neden faydalanamıyoruz ?

14. ozican2525

ozican2525 User

Haber bülteninde malesef öyle sıkıntılar olabiliyor.Banada bir kod gelmedi aktif kodu chatteki arkadaşlar sayesinde haber alıp kullanabildim.Bu sorunun en kısa sürede düzeltilmesi dileğiyle.Aktif kod: MOTHERSEAFIGHT

İyi forumlar.

15. Selam,

Haber bülteninden gelen mailleri engellemiş olabilirsiniz. Eğer G-mail kullanıyorsanız, tanıtım kutusunu kontrol ediniz. Spam kutusunada bakmayı unutmayınız.

Saygılarımla.

16. воины

воины User

https://board-tr.seafight.com/threads/kaplumbaga-mahseri.81362/#post-499726
    yukardaki konuda
    “Kaplumbağa Mahşeri” etkinliğinde şunlar var:
    - Temel etkinlik: 8 etkinlik gemisi ve tabii ki de Cassiopeia
    - Yeni “Lonca haritası”: “Cassiopeia Kaosu”
    - 2 sıralama, birinin ödülleri günlük, diğerininki etkinlik sonunda verilecek
    - 12 görev (10 normal, 2 günlük)

aşağıda ise
    Etkinlik sırasında görevler olacak mı?
    Evet. Görevleri Elisa Bradford’la (güvenli limanda) konuşarak kabul edebilirsiniz. 12 normal ve 2 günlük görevden oluşan 2 görev zinciri. Bazı görevleri yapabilmek için belirli Elisa Bradford

yazıyor şimdi 12 görevmi var 14 görevmi var ?

17. Selam,

12 Görev var. O görevler bittiğinde hergün tekrarlanabilen 2 görev mevcut olacak.

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  18. Selam,

Gemi alım ve satımının yasak ve kesinlikle yazmanın bile ban sebebi olduğundan bilginizin olmadığını düşünüyorum. Konu ile alakalı düşüncelerinizi forumumuzun ''Fikir havuzu ve öneriler'' kısmına yazabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.