Etkinlik Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve srknszn tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. haklısınız, sizleride düşünmeliler.

2. urungubeğ

urungubeğ User

Ben burada uzun bir yazı yazdığım zaman siliyorlar bu oyunu bize oynatmamak için saçma sapan şeyler yapıyorlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2018
    TR-2_vatansağolsun23 bunu beğendi.
  3. *MV1*

*MV1* User

Şayet yeni başladıysan bence hemen bırakmalısın, Ben hiçbir arkadaşıma bu oyunu artık tavsiye etmiyorum şayet bende yeni başlamış olsaydım inan hemen bırakırdım. çünkü yeni başlayanlar için hiçbir cazibesi yok yarı ful bir gemiye bile gelebilmen için ya binlerce lira harcayacaksın yada yıllarca pır toplayacaksın tabi bulabilirsen, özel gün mü işte durum ortada artık , 30 level 300/400 balyozu bilmem kaç milyon güllesi 370 /380top yeri 70 yeteneği full kaleleri olan bir oyuncuyla 10 level belki 5/10 balyoz topu oda seviyesiz topladığı pırıltılarla kastıgı ıncısı 100/200 bın 200/220 top yeri 40 yetenegi yarım yamalak kaleleri olan bir oyuncuyu aynı parkurda yarıştırmaya çalışıyorlar yapılan etkinliklerdeki kar zarar hesaplamalarında büyük dahada büyüyor küçük gemilerde dahada küçülüyor olay budur.

4. @Bigpatron yorumları umzarım görüyorsunuzdur!

5. Bigpoint görmüyor,mod lar da bildirse dahi değişen bir şey olmuyor. Bu yeni bir sorun değil,yıllardır konuşuluyor. Nette oynanan en pahalı oyun şu an seafight.

6. Evet herkes haklı küçük gemilerimize oyunda ve etkinliklerde hiç şans yok.Gemimizi geliştirmek için hiçbir şey yapamıyoruz.Etkinliklerde gemisi full olanlara yarıyor.Bu böyle olmaz.

7. redstarmr

redstarmr User

Ben de bu konuyu görünce bir iki kelam etmek istedim. Yaklaşık 8-9 senedir aralıklarla da olsa oynadığım bir oyundu seafight. Açıkçası oyunu bırakmayı düşünüyordum ciddi ciddi ama son harita güncellemesi tuzu biberi oldu sanırım. Oyunu neden bıraktığıma gelirsem oyun içi problemler, bot sorunu, yüksek fiyatlar, sürekli kısa aralıklarla çıkan toplar herkesin bildiği sorunlar zaten ama beni en çok şaşırtan ve üzen oyuncuların fikir ve isteklerinin çok az önemsenmesi oldu. Botları şikayet edersin otomatik olarak aynı cevaplar atılır, fikirlerini belirtirsin yine otomatik olarak hep aynı cevapları alırsın.. Oyuncuya ve emeğe bu kadar az değer verilen bir oyuna zaman harcamak artık gereksiz diye düşünüyorum. Umarım başta bot sorunu olmak üzere çoğu şey giderilir ama pek ümidim yok..

AlınTeri bunu beğendi.
  8. Selam,

Burada yapılan tüm şikayetleri üstlerimize bildiriyoruz. Emin olun onlarda gerekli birimlere iletiyorlar. Etkinliğin işe yaramadığını belirtmişsiniz. Sizlere ve yazılan tüm yazılara saygı duyuyoruz. Fakat ben şahsi fikrimi belirtmek isterim. Bu etkinlik hoşunuza gitmemiş olabilir ama çok uzağa gitmeye gerek yok. Bu etkinlikten bir önceki doğum günü etkinliğinde çevrimiçi süresi yüksek olan bir oyuncu 50 milyon inci kastı. Yani belirtmek istediğim oyuncuları tatmin edici etkinliklerde yapılmıyor değil. Bu benim oyuncu olarak kişisel fikrimdi. Mod olarak ise şikayetlerinizi dikkate alarak üstlerime bildireceğimden şüpheniz olmasın.

Saygılarımla.

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  9. Antik Çağlardaki İsyan Etkinliği – 30 Nisan ile 3 Mayıs arasında

Sevgili Çok Muhterem Bigpatron, :)))

O, Almanyada mı Çinde mi olan merkeze söyleyin etkinlik istemiyoruz...

Eğer bir etkinlik yapacaklarsa "oyuna sorunsuz giriş etkinliği" yapsınlar.

10. Selam,

Etkinlikler, merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Şuanda mağdur olduğunuzu , gerildiğinizi , oyun oynamak istedğinizi çok iyi anlıyoruz. Çünkü bizlerde sizler gibi birer oyuncuyuz. Aramızdaki tek fark , bizler sizlere hizmet veriyoruz. Şikayetlerinizi üstlerime bildiriyorum. Kaldı ki onlarda zaten mesajları okuyup gerekli yerlere iletiyorlar. Umarım sorun en kısa sürede çözüme kavuşur.

Saygılarımla.

11. yenı etkınlık ıcın nerden bılgı alabılırım...

12. etkinlik sss yazan yere tıklarsan ordan gereken bilgiye ulaşırsın

13. ama herkes bır etkınlıkden bahsedıo etkınlık kısmında yazmıyor

14. Selam,

Konu ile alakalı lütfen BURAYI inceleyiniz.

Saygılarımla.

15. Provelant

Provelant User

neden etkinlik gemilerine oyuk ile vuramıyoruz?D: bu nasıl bi şey ya ne yani düşük seviyeler etkinlikden yararlanamaz mı? yoksa benim bilmediğim bir şey mi var?

16. Selam,

Etkinlikler ve ayarlamalar , merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Zaman zaman oyuk cephane ile vurulabilen sistem gemileride koyulabiliyor. Etkinlikten etkinliğe, değişklik gösterebiliyor.

Saygılarımla.

17. Provelant

Provelant User

ha tamam pardon unutmuşum ödeme bölümünden elit cephane satın almak lazım değil mi? desenize :D bu arada oyukla vurulan etkinlik objesi göremedim ben, belki de çok sık yapıyorsunuzdur :p

18. Selam,

Daha önceki mesajlarımdada örenğini vermiştim. Çok uzağa gitmeye gerek yok. Doğum günü etkinliğinde çevrimiçi süresi fazla olan bir insan, gemisine en az 50 milyon inciyi koydu. Gülle satın almanıza gerek yok. Şuanda aktif olan etkinlik pazar yerinde satılan gülleler ilede gayet karlı bir etkinlik. Bu yorumu size bir oyuncu olarak yaptım. Mod olarak ise , eğer bir düşünceniz varsa , fikir havuzu ve önerlier forumumuza yazarsanız , rapor ederek üstlerime bildiririm.

Saygılarımla.

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.