Etkinlik Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve srknszn tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 27-1, 27-2 ve 28-1 haritalarını kontrol edin.

2. Selam,

Bu sistem gemisi 27/1 - 27/2 - 28/1 haritalarında yelken açmakta. Cevabınız için teşekkür ederim @personofinterest

Saygılarımla.

3. Selam . Sizden Görevde istenen 3 bin Bil ballard puanını ya düşürmelerini veya günlük itibar puanı görevi getirmelerini Yetkililere Bildirmenizi rica ediyoruz .

4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Öneriniz gerekli birimlere iletilecektir. Geri bildirimleriniz için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

5. yasinbb55

yasinbb55 User

Etkinlik görevleri sonunda ne veriyor ?

6. Sanırım yapboz parçası diye biliyorum.

7. Yapboz parçası sonra günlük gizemli sandık veren görev

8. yasinbb55

yasinbb55 User

Gizemli sandık ne veriyor

9. Geçen sene çıkanlar : gemi parçası, aslan yürekli, inci, inya kanı, vudu bombası, kum saati,simbi vb. itemlerdi

10. Buz Yanığı cephanesi, Balkabağı cephanesi, Lanetli ve Işık Yayan Ruhlar, İskelet Özleri, Legba Tılsımları, Ejderha Ateşi, Elmo'nun Ateşi, Hız Taşı, Kana Susamışlık, Durdurulamaz, Triton Cömertliği, Mojo ve çok daha fazlası seni bekliyor İyi forumlar.

11. Yapboz parçaları, Buz Yanığı Güllesi, İskelet Özü, İnya Kanı, Simbi Tılsımı, Triton Tacı, Kum Saati, Vudu Bombası, Kayıp Aşk, Aslan Yürekli, İnci gibi oyun ögeleri kazanabilirsiniz.

12. Yalnız attığın normal etkinlik sandığı ödülleri :D

13. Menetli

Menetli Guest

Selam Arkadaşlar ,

Cevaplarınız için teşekkürler.Sorun kalmadığına göre konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

14. urungubeğ

urungubeğ User

ne zaman bıtıyor

15. Selam,

Etkinlik, 12 Nisan öğlen 12’de başlayacak ve 26 Nisan günü öğlen 12’de sona erecek.
    Karaborsa, 28 Nisan’ın sonunda kapanacak.
    Bütün süreler yerel sunucu saatine göre verilmiştir.

Saygılarımla.

16. anlepli27

anlepli27 User

etkinlikte örümcek özleriyle takas edilen harita parçaları katlıyormu yoksa her parça 500 örümcek özüne mi takas ediliyor teşekkürler

17. frodo81

frodo81 User

İlk puzlle parça takasında 500 Örümcek Özü istiyor bildiğin gibi, İkinci kez takas yapmak istersen de 1000 Örümcek Özü istiyor.

18. Selam,

Evet katlayarak gitmekte. 1. parça için 500 ikinci parça için 1000 bu şekilde gitmekte.

Saygılarımla.

19. Gülle sınırı var bir kere.Gülleyi alıyorum , Etkinlik npcsi kesiyorum,Kayıp aşk basıyorum,Kana susamışlık basıyorum; Sonra bir ele geçiriyorum : 476847 altın kazandın. Gülleye verdiğim inciyi dahi alamıyorum.Bu mu yani sizin yaptığınız etkinlik? Gülle yok görev yapamadım , tasarım ve pet için asla çabalamadım zira alabilme imkanım yok. 200K gülle ile hiçbir şey elde edemem ben.
    Balyozum yok , tahripim yok. Havai fişek ile 100k vuramıyorum. Elit gülle hasarım benim 30k...
    Etkinliğin bana bir şey katması gerekiyor , var olan incimi de alıp götürmemesi gerekiyor. Bİlmem anlatabildim mi... Tahribi , balyozu full olan adama yapmayın etkinliği sadece.
    Küçük gemileri de düşünmelisiniz.

20. Somberlain

Somberlain User

Bunları aştık artık. İsyan bir şey getirmiyor. Oynamamak lazım. Ondan anlarlar belki ki hiç zannetmiyorum. Bu saatten sonra yok yere sinirlenme yani. Güzel oyunlar çıkıyor onları oyna ya da çık gez daha mutlu bir gün geçirirsin.

Son düzenlenen: 25 Nisan 2018
    İyori_Yagami bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.