Etkinlik Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve srknszn tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bahsettiğiniz sıralamanın da ödülü olacak.
    “Güvenli Liman’a Saldırı” sıralamasındakine benzer ödüller verilecek.
    Henüz bilgisi forumumuzda yok fakat bazı yabancı forumlar verilecek ödüllerle ilgili paylaşımda bulundu.

2. Selam,

Konu ile alakalı, forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

3. Etkinlik görevlerinin hepsinin bitiren bir arkdaş varmı. varsa ödul olarak ne veriyor?

4. en son gorev 3 madalya ve 5000 inci. ayrica gurup haritasi tamamladigin icin harita tamamladigindan 70-80bin inci ve sansli isen tasarım.

5. Önümüzdeki Etkinlik Hangisi ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Mart 2018
    [ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  6. Selam ,

Bu konu hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Lütfen forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

7. CÖM€RT

CÖM€RT User

sıralama var odul yok bılgısı olan varmı?

8. ozican2525

ozican2525 User

Aynı soruyu 2 gündür yöneltiyorum ancak bir cevaplama yok.Ben elimdeki işaretçiler ile sıralamaya giricem belki bir ihtimal ödül alırız.

9. İyi oyunlar arkadaşlar bu soruyu ilk kez gördüm daha önce görseydim daha önce yanıtlardım. İngiltere forumunda bu sıralamanın (portal açıldıkça yapılan sıralama) ödülleri var ve paylaşılmış.

http://www.bigpoint.com/seafight/board/threads/for-whom-the-bell-tolls-event.172054/

Bu attığım linkteki sıralamalarda "Dimension Dismisser" konu başlığı altındaki sıralama sizin istediğiniz sıralamanın ödülleridir.:)
    Kolay gelsin.

10. Selam,

Konu ile alakalı BURAYI inceleyiniz.

Saygılarımla.

11. elimizde kalan akrebin işareti, yılanın işareti ve ruhlar ne olacak herhangi bir bilgi geldimi.

12. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Etkinlik SSS kısmında etkinlik başlamadan önce zaten ne olacağını duyurmuştuk.

Saygılar

13. 06BABA14

06BABA14 User

gülleye dönüşeceğini belirtmişsiniz ama oaranı belli oldumu ?

14. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Artık oranları açıklanmayacak, sadece ne ile takas edileceği duyurulacaktır.

Saygılar.

NightWish66 bunu beğendi.
  15. Bence hiç açıklanmasın ama bazen böyle abartı şeyler konsun elimizde kalanlara süpriz kutu gibi bişey olmalı bence zaten oranlar bir işe yaramıyordu

16. Etkinliğin bitmesi vicdanen rahatlatacak mı ? o kadar kasma donma resetler haritadayken oyundan atmalar, zararımız ne olacak? etkinliğin uzatılması gibi birşey bile olmadı kod bile gelmedi yine olan biz oyunculara oldu teşekkür ederiz seafight ailesi...

**kartalgöz** bunu beğendi.
  17. Yahu bırak oyun anca düzeldi zaten :D

tipebakyaa bunu beğendi.
  18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konuda yetki merkez ekibimize aittir. Şu an için böyle bir durum söz konusu değildir. Eğer etkinlik süresinin uzatılması gibi bir durum söz konusu olur ise forumda duyurusu yayınlanacaktır. Lütfen forumu takipte kalınız.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

19. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Demekki oran açıklanmayacaksa 1 lanetliye 1 konfeti bir ışık yayana 2 konfeti dönüşüm yapılır artık yılan la akrebede 12. Yıl dönümü sebebiyle 12 ye 120 verilir artık

20. 06BABA14

06BABA14 User

ruhlar tahminen 1 lanetlı : 10 veya 50 konfetı . 1 ısık yayan : 100 veya 200 konfetı olur ama yılan ve akrep ısaretlerı karaborsadakı satıs mıktarlarıyla kıyaslarsak ıyı bır mıktar gelıcek gıbı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.