etkinlik gülleleri ve sandık gıbı bazı ögeler pazarda satılmalı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

etkınlık gullesı pazarda etkınlik öğeleri bölümünde satılmalı mı?

1. ewet satılmalı

63,6%
  2. hayır satılmamalı

36,4%
  1. özkantr

özkantr User

malum pazar ındırımı ada vıp ws alıyoruz onca ındırım oluyor. bu ındırımden etkınlıklerdede faydalanmak ıstıyoruz

2. Tragula

Tragula User

Eskiden böyle değildi ama son zamanlarda bu karaborsa denen illet çıktı pazar indirimi çekmeyeceğim bende bundan sonra

3. eğer pazarda satılırsa o dediğiniz gülleler, pazar indirimi olanların kar edebileceği şekilde sistemlere inci koyarlar. böylece daha az bir kısım inci kasar.
    karaborsaya koyulduğunda ise pazar indirimi olmayan da olan da aynı fiyattan alır biri daha az kasar diğeri daha fazla. mantıklı bence gayet.

4. blooth1996

blooth1996 User

çok mantıklı sonuna kadar destekliyorum

5. eyvallah :)

eğer dediğim gibi olmazsa zaten hem pazara konulup hem indirimi olmayan da kar edebiliyorsa, düşünün ki indirimi olan nasıl kar eder. yani kısaca npc incisinde de oynama olur.

6. özkantr

özkantr User

benım ıstegım pazar ındırımı varken bıraz daha kaar edebılmek. ona gore bı mıktar ayarlasalar bıle ada ındırımız sayesınde de pazar ındırımı olmayan da yararlanır

7. Tragula

Tragula User

Sen indirim çekemiyorsun diye burda böyle konuşuyorsun geminde pazar indirimi olsa eminim ilk sen açardın buraya konuyu

8. almayanları da düşünün. para harcayanlar kadar olmasa da para harcamayanlar da var.

9. yoo dostum hiç de böyle bir konu açmazdım. objektif düşünmek lazım çünkü. yöneticilerin de böyle yapmalarının sebeplerinden bir tanesi bu. tartışma konusuna onlarca yüzlerce yorum yapılıyor herkes yararlansın diye.