Etkinlik Görevleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Melih78* tarafından 25 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Melih78*

Melih78* User

Merhaba herkese ben şimdi vudu topuna kadar olan etkinlik görevlerini yapsam itibarlar 150. Olsa etkinlik bittikten sonra bu 10 vudu topu ödülünü yapabiliyo muyum

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @Melih78* ,

Vudu topu görevleri etkinlik içerisindedir. Etkinlik bittiği zaman bu görevleri yapamazsınız ve vudu topunu elde edemezsiniz. Vudu topunu elde etmek istiyorsanız eğer etkinlik süresi bitmeden önce görevi yapmanız gerekiyor.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

3. qsakirqe

qsakirqe User

Merhabalar bu vudu topu görevleri hakkında daha fazla bilgi verir misiniz.

4. 150 şer ititbar olunca günlük bütün görevleri yap ve en son olarak vudu topu görevleri aktif olacak onlarıda yaparak teslim et ve topları al

5. peki bu bikereligemi ait ;)

agrılıibo bunu beğendi.
  6. ewet

7. yalnış yazmışım demek istedigim vudu topunu aldıkdan sonrada yine vudu toplu gerevler gelirmi?
    şahsen bende yok itibarım ise 170 bidaki kaç itibarda çıkar ? yoksa daha yokmu
    teşekkürler .
    :):):)

agrılıibo bunu beğendi.
  8. bir kerelik.ondan sonra verilmiyor
    roger ve eona dan 2 sinde ki gunluk gorevleri bitirip ikisindende ayrı itibar toplayıp 150 ye varınca..vudu topu ödüllü gorev açılır.

9. saol kınık:);)

agrılıibo bunu beğendi.
  10. Konu acilmisken etkinlik gorevlerinde verilen npc hasar ver gorevleri verilen npc ler haritalarda bulunmuyor ndn acaba

11. kınık derken.anlamadım?

ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ bunu beğendi.
  12. sen bence supporta bildir

13. razorback-kraliyet-battering ram-kraliyet katili 2 ve 30 haritalarında heryerde bulursun...
    sentinel stag ve rulers revenge 6 ve ustu haritalarda bulunabilir..ama her haritaya 1 tane atıldığı için onlar biraz zor bulunuyor
    tabi yeri gelir normalleride 1 saat ararsın

ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ bunu beğendi.
  14. youtubeyle haşirneşir olsan anlardın :):):p

15. Aradim valla 3 saat aradim bugun bukamadim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.