etkinlik görevleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈яüzgαяıη»σgℓu≈к^ß tarafından 3 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinlik görevlerinin hepsini yaptım gerçekten çok uğraştırıcı sonunda güzel bişi verir diye yapmayın hiçbi *** vermiyo uğraştığınız zamana yazık tşk seafight

Uygunsuz kelime kullanımı nedeniyle forumdan uzaklaştırıldınız.
    -Janissary

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2017
    Huabtais bunu beğendi.
  2. ;) sağlık olsun birdahakine inşallah

3. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Öncelikle üslubunuza dikkat edin, etkinlik görevlerinin yapılması zorunlu tutulmuyor bildiğiniz üzere.

İyi oyunlar.

4. kargo topla diyor kargo nedir nasıl birşeydir nerede bulunur

5. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Özellikle 22/1 de , etkinlik süresince de tüm haritalarda bulunan, pırıltı benzeri toplanabilir nesnelerdir.

İyi oyunlar.

6. haklısın boşa amelelik yaptık :(:D:rolleyes:can sağlığı olsun teşekürler seafıght ekibi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2017
  7. heaty

heaty User

Sen tonlarca para kazan,insanlar okadar emek versin zaman ayırsın. sen tut işe yaramaz bişi ver. Yok yani iş yapar bişi versen neyin eksilir kepenklerimi kapatırsın anlamıyorum ki ...

8. mataracı

mataracı User

arkadasın yazdığı doğru değil. ama oyun kurucularında yaptığı oyun üslubuna uygun değil.herkes hevesle görevleri yaparken;görev sonucunu bilenlerin bıraktıkları hediye dalga geçer gibi. ben öyle hissettim. genelde 3-5 vudu topu verilirdi.

9. Madem bisi vermiyecektiniz niye bu kadar uzattiniz gorevleri ne mantikla cok emek verilmesi gereken gorevler vardi ama hep bos seyler verdi

10. Bordo

Bordo Guest

Görevlerin ne vereceği belirtilmedi, sizlerde sonucu bilmeyerek yaptınız. Bu şekilde ayarlanmış, bizim yapabileceğimiz birşey yoktur.

İyi oyunlar.

☆Janissary☆ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.