etkinlik görevleri yapılmıyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HoLySunrise tarafından 18 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. her etkinlikte görev yapamıyorum ama istenenler var nasıl bişey bu bide gemi gelişmemiş yani bu oyun gelişmemiş gemilere etkinlik yapma sen sen git canavar kes mi diyor ne iştir bu

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Görev almaya gittiğiniz zaman görev vericide ne gibi bir hata alıyorsunuz? Görevleri kontrol ettim ve sorunsuz alınabiliyor sizin aktif bir göreviniz olmadığına eminmisiniz?

3. Önceden aldığınız başka görev varsa (lvl görevi vs) alamıyor olabilirsiniz. Ayrıca ikinci söylediğinizde tamamen haklısınız :)

4. mesela 5 çelik zıpkın 1 anahtar lazım 2 si de var ama görev alınmıyor

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Alamadığınızı anladım beyfendi size ne hatası aldığınızı soruyorum ben. Görev vericinin yanına gidip görevi almaya çalışın ve aldığınız hatanın ekran görüntüsünü çekerek buraya ekleyiniz

6. tmm da ben hata almıyorum ki görevi alamıyorum ama neyse VORSİ(§•ƒ) arkadaşın dediği gibiymiş görev varmış o yüzden alamıyormuşum