ETKİNLİK GÖREVİ (ACİL)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HACIFuRKaN tarafından 1 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HACIFuRKaN

HACIFuRKaN User

Beyler etkinlik görevleri ne zaman yenilenecek ? hala yenilenmemiş ben saat 2 de yenilencek diye biliyordumda bende hala revento ya 5 M vur görevi var görev falan alınıkta değil yani buga mı girdi noldu ? william a gidiyorum ŞAFAĞI BEKLE GÖREVİ HALA...

2. HACIFuRKaN

HACIFuRKaN User

3. HACIFuRKaN

HACIFuRKaN User

Dün gece bırakmıştım en son vudu topu veren görevi yapıp topları alıp güvenli limandan belki güvenli limandan çıkıp girince düzelir dedim yine görevler yenilenmemiş acaba yenilenmicek mi sorun bende mi ?

4. HACIFuRKaN

HACIFuRKaN User

moderatör abilerim bari bi cevap verin ona göre Reventoya 5m vurma görevini alalım yenilenmicekse :)

5. 137.000 kaldı ravento bitmesine. biraz bekle :D

6. kftr

kftr User

Görevler yenilendi ancak bugün direk 5m hasar verme görevi var sadece. 10.000 inci veriyor oda.

7. görev bitti. başka görev gözükmüyor. ravento 5 milyon görevini yapma

8. kftr

kftr User

Neden yapmasın ? yapsa 10.000 inci sahibi olacak. Bir başak bitirmiş gibi düşün, hiç yoktan iyidir.

9. Hergün yenilenecek olan görevler yenilendi.

10. KANUNİ

KANUNİ User

sayın mederator
    etkinliğin 2. aşamasında farklı görevler olacakmı?
    misal örümcek özü ve iskelet özü veren göreveler

11. Her etkinlikte ikinci aşamada aynı görevler tekrar edilebiliyor veya etkinliğin ikinci aşamasında çıkan NPC ye yönelik görevler ekleniyor. Görevler öz verecektir ama ne miktarda olduğu bize de bildirilmedi. Etkinlikten keyif almanız dileğiyle :) Konu kilit.

KANUNİ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.