Etkinlik Gemisi Azlığı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve •کëwøпτë• tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdiden yazıyorum sonraki etkinlikte oyundaki sistem gemisi yine az olacak , çünkü sürekli aynı şeyi yapıyorlar ! kafa bulmasınlar insanlarla millet parasını bu oyuna akıtıyor forumda milletin uğraştığı şeylere bakın , bizlerin zamanı çalınıyor . Sorun nedir haritada etkinlik gemisi yok ! e yapma kardeşim o zaman . Daha az sistem gemisi atarak insanları sıkıla sıkıla sistem aratacağına düzgün bir etkinlik yapın. Cümlelerim devrik olabilir ama gerçekten baygınlık verdi artık bu ucuz hareketler. Kimse bana daha yeni etkinlik gelmeden bilemeyiz falan demesin aynısı olacak çünkü millet foruma yazacak fm ler merkez ekibine bildirecek 15 günlük etkinliğin yapılırsa son 2 günü gemi sayısı artırılacak :D

2. Sizinde söylediğiniz gibi, ben iletim kanalı olarak konuyu raporlarım. Aynı zamanda kendimde bu oyunu oynuyorum. Sistem gemilerinin az olduğu konusunda son derece haklısınız. Fakat bir yerde oyunun hakkını yiyorsunuz, Bence çok harika etkinliklerde olmuştu, Meselageçtiğimiz cylpso etkinliği harikaydı. Konunuz hakkındaki fikirlerinizi Fikir havuzu ve Öneriler forumda paylaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

•کëwøпτë• bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.