ETKİNLİK FİRE MONKEY NERDE?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mister_No tarafından 5 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mister_No

Mister_No User

Etkinlik başladığından beri 17 lvl de sistem kesiyorum fakat daha bu fire monkey denen geminin 17 ye atıldığını görmedim acaba gören varmı bu lvl de diye merak ettiğim için açtım bu konuyu.:))

göernler bilenler varsa insanlık namına bildirsinler.

2. Fire Monkey tasarımı elde etmek için ilk olarak Lucky Dragon ve onun yardımcısı Banana Box NPC'lerini batırmanız gerekecek. Banana Box NPC'sine son atış yapıldğında admiral puanı verecektir. Server istenilen Admiral puanına ulaştığında Fire Monkey NPC'si deniz haritasına çıkacaktır. Fire Monkey NPC'sne en fazla hasarı ve son vuruşu yapan oyuncular ufak bir şans ile tasarımını alma şansı elde edeceklerdir.

Lucky Dragon 5/1 : 1 ile 7 level arasındaki oyuncular vurabilir.
    Lucky Dragon 7/1 : 1 ile 12 level arasındaki oyuncular vurabilir.
    Lucy Dragon 12/2 : 1 ile 17 level arasındaki oyuncular vurabilir
    Lucy Dragon 17/1 : 17 level ve üzerindeki oyuncular vurabilir.

Biraz şanslı olmakgerekiyor :=)

3. Mister_No

Mister_No User

zaten 21 lvl olduğumuz için 17 lvl de kesiyoruzda daha atıldığını görmedik. :((

4. Aynen birde teknik sorun mevcutmuş . Server istenilen amiral puanını görebileceğimiz bir yer yok: D

5. şimdi yokta 2gündür kesiyoruz arkadaşlarla bunun anlamı göremediğimiz için ana gemi çıkmayacakmı diyosunuz biz göremedikte daa:)

6. Mister_No

Mister_No User

21 lvl de inci veren gemi yok bi amiral oda şansa 17 lvl dekiler deseniz tık yok peki bu gülleleri ne ile alıcaz ben şahsen evde patlayan üretimine geçicem oda olmadı terlik falan atarız artık ne yapalım.:))

7. Aerials

Aerials User

haritaları tamamlayarak inci kazanabilirsiniz.

bu arada terlik olayına kahkaha attım :D