Etkinlik Buffları Alımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ηємєѕιѕ tarafından 30 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tamir bufunu 1 er günlükten olandan 3 gün aldım sonra 10 günlüğü alacaktım baktım kaybolmuş neden alamıyorum 10 günlüğü bugün karaborsa kalkacak yardımcı olurmusunuz

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

10 günlük buffu daha önceden satın aldı iseniz bir daha satın alamazsınız.

İyi Oyunlar.

3. hemen konuyu kapatıyorsunuz ben 10 günlük bufu almadığıma adım gibi eminim 3 günlük aldım tamir bufunu sonra 10 günlüğü alacaktım 3 günlük alınca bi anda 10 günlük kayboldu hemen anlamadan kısa cevao verip kapatıyorsunuz konuyu

4. tam net bilgim yok ama forumda ki adminler bu konuya çare bulamazlar suportta yazzanda önümüzdeki etkinliklerde alınız filan diye bilirler bence konunun üstünde fazla durmazlar

5. tamirde böyle olduktan sonra diğer buflarda önce 10 günlüğü aldım sonra 1 er günlüklerden alabildim yani neden önce 1 gün alınca 10 günlükleri alamıyorum saçma yani şimdi 10 gün boyunca tamir bufsuz oynayacam diğer oyuncularda tamir bufu olacak

6. bende öyle bi sorun olmadı istesen bi supportta yaz