Geri bildirim etkinlik arenası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ǤØĿØVЦ$Ц♏ tarafından 19 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. """""Selam Korsanlar

Bugün yama çalışmaları olacaktır. Yapılacak çalışma ie birlikte;
    • Günlük arena sıralamasındaki sorun düzeltilecektir.
    Malesef geçmiş günlerin ödülleri yüklemek mümkün olmayacaktır. Bu nedenle telafi amaçlı kod verilecektir. Detaylı bilgi gün içerisinde verilecektir. """""

NE YAPAYIM BEN KODU? O KADAR UĞRAŞ SIRALAMADA KALMAK İÇİN SONRA HERKESE KOD VER. ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK BİGPATRON!!!

2. kaddarr

kaddarr User

sana katılıyorum ama eğer kod vermezse emeğin tamamen boşa gitmiş olucak

3. beatdovne

beatdovne User

Kardeş bunu yapan sanki bigpatron üstlerine söylemen lazım patronun yapacak birşeyi yok gelen duyuruları yapıyor sadece

4. sırf yzmak için yazmayın şuraya. bigpatronun üstünün ne işi var burda?? tabi ki bigpatrona iletecez derdimizi

5. beatdovne

beatdovne User

derdini bigpatrona ileticeksen bigpatronu suçlu duruma düşürmeye çalışmıycaksın istediğim yere yazarım forumda senmi engelliyceksni yazmamı

6. evet engelledim gitti seni, hadi başka kapıya :p

7. beatdovne

beatdovne User

Aynen engelledikten sonra yazımı cevaplayabilmen ilginç

8. Merhaba @ǤØĿØVЦ$Ц♏ ,

İlk olarak büyük harf ile ve kırmızı renkte forumda yazı yazmanız yasaktır!

Daha sonra uslubunuzu düzelterek şikayetinizi tabiki bildirebilirsiniz.Ama şunuda unutmayın bunu Bigpatron adminimiz kendisi açıklamıyor.Genel duyarıları forumda yayınlıyor.

Saygılarımla.

9. Bende ilk 100 ün içine kaç kere girdim taarus bonus haritasının verdiği ödülü kod karşılayabilecek mi hep birlikte göreceğiz!

10. ok büyük harf kullanmam bilmiyordum kusura bakmayın. zaten sitemimiz bigpatrona değil, sadece iletmesini istiyorum gereken yerlere. büyük ihtimalle bunun haksızlık olgunu bigpatron da belirtmiştir çevresine

11. golovusum çok haklı biz sıralamada birinci olalım herkes eşit olsun haksızlık olur bize