Etkinlik aciklamalari

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ─═☆PSĬКǾPΛƮ☆═─16™ tarafından 8 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi aksamlar kolay gelsin oncelikle ben seafight oyununu her platformda ayrintili sekilde takip ediyotum ve dikkatimi bi aey cekti.Etkinlikten haftalar once bazi sayfalarda forumlarda etkinlikle ilgili aciklamalar resimler yuklenirken degerli forum takipcisi arkadaslarim seafight forumunda bu aciklamalarini kimi zaman etkinlige saatler kala ogreniyor bu acklamalari ilk sizden duymamiz gerekmiyomu bi yerde bi yanlislik var siz mi gorevinizi yapamiyorsunuz yoksa sizdemi bilgilendirilmiyorsunuz

***ultraslan*** bunu beğendi.
  2. kesinlikle katılıyorum buna maalesef en son acıklamalar oyunun kendi ana forumuna ulasıyor.baska bir oyunda böyle birşey oluyor mudur diye insan merak ediyor acıkcası :D

3. haklılar sayın admın arkdaşlar ayrıyetten anahtar takaslarının tarihini felan yazmanız gerekyr madem forum admınısınız forum sorumlusunz yapmak zorundasnz görevinizi
    şimdiden kolay gelsn ama özen gösterirseniz sevinirim...

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

gelen açıklamalar saatini geçmeden yapılmaktadır .

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

forumu takip ederseniz bilgilerin olduğunu göreceksiniz

http://en.bigpoint.com/seafight/board/threads/bueyuek-suerue-av-tekrar.20195/

6. Peki gelen aciklamalar size elden mi teslim ediliyor o yuzdenmi etkinlige bir kac gun kala aciklama yapiyorsunuz ben su anda ayin 20 sinde etkinlik cikacsgini bu etkinlikte cikacqk gemileri petleri resimleri ile birlikte ogrenirken forumda takipci olan arkadasim 17 sine kadar belkide son gune kadsr hic bi seyden haberdar olmucak bunun bi aciklamasini yapar misinizz benim haberimin okdugu etkinlikten sizin nasil
    olmaz?

Son düzenlenen: 10 Nisan 2014