ETKİNLİK AÇIĞI LÜTFEN SADECE BİGPATRON BAKSIN.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TRANTULA tarafından 28 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TRANTULA

TRANTULA User

Şimdi bazı adminlerin yazdıklarını okuyorum cevaplarını falan.Bu açığın geçen senede olduğunu anımsatarak banlanma olmayacağı mesajı veriliyor.Fakat biz bu açığı yapmıyoruz çünki banlanma ihtimalı olabileceğinin farkındayız.Ve ihtimal var ve bu ihtimalin gerçekleşmesi gerekiyor.Dünyaca paralar harcadık yeni serverda,böyle hatalardan insanlar bizi yakalıyacaksa bunun bi bedelinin olması lazım.Ben 400 TL verip 3x te 750 bin inci alırken.Bu açık sayesinde adam bunu 2 saatte en fazla 3 saatte kasabildiğini söylüyor.Ben ise bu 400 TL icin 1 hafta çalışıyorum!Ve halen bu açıkla ilgili bi açıklama göremiyorum.Hatırlatmakta fayda var! BİZ ENAYİMİYİZ?Madem banlanmayacaksa birinci ağızdan duymak istiyoruz.Diğer adminlerin dediği umrumda değil.BANLANCAKMI?BANLANMAYACAK MI?

KESKİNLER*1, Sessiz ve VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. yumi

yumi User

gayet açık bir soru açık kullanmanın cezai yaptırımı varmı yok mu? duruma göre var duruma göre yok demek mantıksız bir yaklaşım. varsada görmek istiyoruz.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Oyun yapımcıları halen karar vermedi bu konuda ama muhtemen banlanmayacaklar malesef.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.