etkinliğin vasatlığı hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve mamubaba123 tarafından 4 Aralık 2025 10:45 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 milyar canlı amirali tek başıma kesiyorum verdiği kurabiye adam 240 :D dalga geçer gibi, baston şeker arada veriyor arada vermiyor verdiği zaman da 50 veriyor bunun dışında küçük npcler 30 40 kurabiye adam veriyor bize lazım olan miktar minimum 300k bu şekilde kasılmaz. Atlantisteki amiralin 777m canı var her haritada 10 12 tane atlantis amirali var sebebi ne ödülleri hiçbirşey vermemesi ve bu yüzden kimsenin kesmeye tenezzül etmemesi sadece oyuna lag yapıyor etkinlik başlayalı bugün 4. gün hiçbir iyileştirme yapılmadı sizler bu oyunu oynamıyor musunuz etkinliği getirmeden önce test serverinde test etmiyor musunuz dalga geçer gibi ödüller ve hatalar var hala gerçekten anlam veremiyorum. Etkinlik karaborsasında eski tasarımlar yok frosbite gibi bu problemlere acil çözüm bulunmalı etkinlik puanıda kasamıyoruz

2. tntbomb

tntbomb User

harbıden öyle kurabıye adam kasmak zulum

3. tntbomb

tntbomb User

gizli görev varmış adminlere soruyorum onlar da bilmiyor oyun bizden mit ajanı gibi oyun oynamamızı istiyor

4. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Bu konu hakkında birçok şikayet aldık ve detaylı bir rapor hazırlayıp, yönetime sunduk. Umarım kısa süre içerisinde etkinliği istediğiniz seviyeye getirirler.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.