Etkinligin 5 lvl ve altına faydası ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ufuk67100 tarafından 18 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ufuk67100

ufuk67100 User

Asıl onemli konunun bu oldugunu duşunuyorum. sonuçda bu oyunda yuksek lvller zaten kestikleriyle gerekli odulden fazlasını kazanıyor 5 lvl birinin cilalı alması karaborsadan neredeyse imkansız enkazlardan bişeyler cıkarmasıda oldukca zor enkaz içerikleri her haritada farklı npclerde farklı 20 milyon canı olan npc nin verdigi ödül 10.000 kabuk kırıcı 2000 inci oyukla kesilmesi yaklaşık 2.5 saat sürüyor etkinligin biraz degişime ihtiyacı oldugunu düşünüyorum. Bu etkinligin üst lvllerde kesilen enkazlar hariç hiç bir karı oldugunuda sanmıyorum. npcler battıgınızda canını dolduruyor. verdikleri ödüllerin karla alakası yok ilgilenilmesini iletilmesini araştırılmasını istiyorum bir çok konu açılmış bununla ilgili hala bir degişme yok. Pardon bir degişme var vuruş hızı 3 saniyeden 5 saniyeye cıktı büyük degişim...

2. lütfen kurallar içerisinde etkinlik için ayrılmış genel tartışma konusuna yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.