Öneri eskimiş pırıltılar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fette48 tarafından 18 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. fette48

fette48 User

sa hayırlı günler herkese; söyle bir düşündüm de taa 10 yıl önceki pırıltı içerikleri duruyor hani önceden batardık ta arkadaşlardan yardım isterdik pırıltı bulurdu onu saklardı dua ederdik dp çıksın diye he işte onun hiçbir anlamı yok artık yahu pırıltı kasıyorum her 5 pırdan 2 si kesin darbe puanı ne gerek var ? sayın bigpatron sizden ricam geliştirme adı altında şu pırlarada bi el atılsın örn: 1 agwe tılsımı ne bilim agve olmasada en azından ogoun kristal çok az çıkıyor mesela oranı artmalı diye düşünüyorum işte siz daha iyi bilirsiniz fakat gerçekten bi ilgilenilmesi gerek en azından gereksiz olanlar kaldırılırsa diğer gelirlerinn oranı artar diye düşünüyorum. şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Sessiz, -LimonluSoda- ve яoтαsız bunu beğendi.
  2. .SWEDEN.

.SWEDEN. User

Katılıyorum. Yada 200-500 arası Vudu puanıda çıkabilir. Nadir olarak çelik zıpkın. Her seferinde Dp çıkmasından iyidir.

-LimonluSoda- ve яoтαsız bunu beğendi.
  3. fette48

fette48 User

DP hem gereksiz hemde aşırı fazla çıkıyor önceden bi anlamı vardı doğru ama taa 8 10 sene önceki seafight da :)

яoтαsız bunu beğendi.
  4. Bencede içerik değişmeli inci kristal vudu puanı az da olsa cehane çıkmalı tp altın ve dp çıkmamalı oyun artık bunlrı eskide bıraktı kolay gelsin .....

яoтαsız ve Sessiz bunu beğendi.
  5. fette48

fette48 User

demi ya 10 yıl olmuş 600 dp 500 dp ne yapayım yani çok mu sevineyim :D hayır yeni başlayanların da ihtiyacı olan bir şey değil bunlar :)

яoтαsız ve Sessiz bunu beğendi.
  6. D.A.L.E.K

D.A.L.E.K User

Haklısın.