Eskiden Ne Güzeldi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve camcık54 tarafından 5 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. camcık54

camcık54 User

Eskiden gerçekten çok güzeldi seafight ben bu oyuna taa oyunun ilk yıllarında başlamıştım şeker bayramına denk gelmişti şuan onun üzerinden 10 küsür sene geçti ama o şekerleri topladığımda o pastları, o güneş pırıltılarını topladığımda ki aldığım zevki hiçbir oyundan alamadım. Eski seafight gerçekten çok farklıydı en kral gemi 7 bin atardı ilk atan kazanırdı, aynı alyanstan yüzlerce kişi 2.sınıf yeşil tasarım sabitlerde karşı alyans 3.sınıf saatlerce savaşırdık, saatlerce süren ts de abilerimiz kardeşlerimiz hikayeler anlatırdı oyundan veya hayattan gerçekten güzel günlerdi konuşurduk gülerdik eğlenirdik.
    Yeni seafight oyuna giremiyorum daha demin girdim ve canım sıkıldı sadece 2 tane fener çıktı önüme onları batırdım ve çıktım hiç cazip gelmiyor. Yeni oyun milyonlarca inci de verse ben yine eski seafighti tercih ederim o güzel günlerin anısı hiç hafızamdan silinmez.

agustyne34 bunu beğendi.
  2. Bence 2012 yılında Bigpoint ekibindeki tüm çalışanlar işten kovuldu ve yerine oğulları geldi çünkü daha farklı bir şekilde açıklayamıyorum oyunun geldiği bu son berbat halini.

3. Yine güzel