Öneri Eski Tasarımların Piyasaya Sürülmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve tekin58ali61 tarafından 9 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence eski tasarimlar şimdiki tasarımları 10 a katlar bence bu tasarımlar ya pazara konulmalı yada sandıkların içerisinden çıkabilmeli diye düşünüyorum.

2. Melih

Melih User

Kesinlikle destekliyorum bundan öncede konular açıldı ama hiç bir çalışma elde edemedik inşallah sesimiz duyulur

3. yolcu11

yolcu11 User

Bu konu birçok kez yazıldı . Hellammer tasarımı çok seviyorum ve istiyorum etkinlikde, parayla veya çekiliş yapılarak tekrar almak için sans verilmeli bunu yukardakiler neden duymuyor ve inatla saçma tasarımlar yapıyor ?

4. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Eski tasarımlar hakkında daha önce yüksek talep çekmiş konular mevcut, oradan devam edebilirsiniz. Daha önce de sık sık bu taleplerinizi ilettik, buna paralel olarak eski tasarımları veren etkinlikler çıktı, umarız tekrar çıkar istediğiniz gibi.

Teşekkür ederiz,
    İyi Forumlar.

5. Melih

Melih User

Çıkıyor çıkmıyor değil ama neden yeni tasarımlar ravet görmemesine rağmen etkinliklerde bokorlara vb yerlere hala koyuluyor millet taşını söküp atıyor kimse zorla tasarım yapın demiyor her etkinlikte red saint green saint atsalar kimse niye atıyorsunuz demez inciyi kaşar işine bakar sadece etkinlikte bir tasarım çıkarın oda güzel olsun

6. Gercekten katiliyorum yeni tasarimlari hic begenmiyoruz lutfen eski satarim satisa veya karaborsaya felan koyulsun admin bey lutfen tekrar iletin okyanus dehseti istiyoruz parayla dahi alamiyoruz lutfen yardimci olun iyi gorevler

7. Melih

Melih User

Blood bone kafatası okyanus dehşeti nerus syanite karthogas akragas ve daha bir çoğu eski sisteme donulmeli kış etkinliğinde green saint red saint frostbite özledik biz yenilik olmasın demiyoruz ama istekler göz ardı ediliyor sevilmeyen şeylerin sunulmamasi gerek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.