eski tasarimlari alma sansimiz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ðutchmáñ.tr tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Eski Tasarimlari nerde gormek isteriz

1. Pazar

oy sayısı 15
    31,9%
  2. Oyunda

oy sayısı 6
    12,8%
  3. Karaborsada

oy sayısı 4
    8,5%
  4. Her 3 ünde

oy sayısı 22
    46,8%
  1. Arkadaslar bu konu cok kez acilmis ama ben bir kez daha aciyorum, Karaborsada Veya Pazarda Veya Oyunda Eski Tasarimlari gormek istiyormuyuz biliyorum ki cogunuz bu yeni cikan tasarimlari begenmiyor zaten bunlari gemi denmez bocek denir bide oyuna 2-3 yil dan baslayan arkadaslar var onlar bu eski tasarimlari hic alamiycak ornegin Colombus'un ilk hali burning dutchman Jack VB umarim ki biri bu konu ile ilgilenir

Nik[O_D] ve Lσѕє~Cσηтяσℓ bunu beğendi.
  2. Nik[O_D]

Nik[O_D] User

Eğer pazara eklenirse harika olur

Ðutchmáñ.tr bunu beğendi.
  3. -asikiz-

-asikiz- User

Evet Simdi ki tasarimlar cok tipsiz

4. Arkadaslar Galiba Bosuna ugrasiyoruz biz fransa veya almanya forumunda degiliz kim bizim isteklerimiz le veya fikirlerimiz le ugrasir burda ki yetkililer de igltecegiz yazmaktan baska hic bir sey yapamiyor (onlar da cok isine bakiyor da neyse)

Nik[O_D] bunu beğendi.
  5. kesinikle katılıyorum benim gemimde 2 yıllık bütün güzel tasarımları kaçırdım zaten gemide bi acari var bokor gemisi oda dediğiniz gibi bildiğin böcek gibi bende o tasarımları istiyorum napalım adminler ?

6. Bencede ya eski tasarımları eklesinler yada yeni klasik sade tasarım yapsınlar

7. eskilerin yerini hiç bişey tutmaz arkadaşlar ahh o ghost serisi yokmu bitirdiler beni ya onları bi çıkarsalar varya ..