eski tasarımlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve snrbhr.27 tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. snrbhr.27

snrbhr.27 User

iyi günler ben oyunu bırakmıştım 1 yıl ara vermiştim. eski etkinliklerde çıkan gemi tasarımlarını çok beğendim. bu tasarımları tekrar alabilme şansımız var mı ? yoksa eğer etkinliklerde karaborsaya konulabilir mi veya farklı bir yolla alabilirmiyiz ? eminim ki benim gibi bir çok arkadaşımızından beğenip alamadığı tasarımlar vardır. ilgili birimlere iletirseniz çok memnuz kalırız.

☆MĂTRĂX☆ bunu beğendi.
  2. evet çok doğru sölüyorsun arkadaşım benımde hoşuma giden tasarımla var ne yazikki kaçırdık etkinlikleri alamıyoruz karaborsaya konulabilirse çok iyi olur ruh karsılında falan alabiliriz destekliyorum

3. evet katılıyorum arkadaşa özellikle serpentin tasarımı çok hoşuma gidiyordu ama kaçırdık bununla ilgili ilgilenirseniz sevinirim

☆MĂTRĂX☆ bunu beğendi.
  4. aynen bencede böyle bir şey olursa süper olur,aynı zamanda şu eski bokor gemilerinde gelmesini istiyorum 1 yıl önce çıkmış falan.Parayla satışa sunulabilir

☆MĂTRĂX☆ bunu beğendi.
  5. destek çıkalım arkadaşlar

6. Bendede her gün yeni tasarım çıkartmak yerine eski güzel tasarımlar var onlardan konulsa keşke

belgegeçer1 ve genelge23 bunu beğendi.