ESKİ TASARIMLAR OY VERMEDEN GEÇME !!!(oyuncular ve adminlerin dikkatine)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ρнαηтσм[ηנя] tarafından 18 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Eski Tasarımlar Geri Gelsin Mİ?

Anketin kapanma tarihi 25 Temmuz 2014.
  1. Evet gelsin

89,6%
  2. Hayır yeni tasarımlar daha iyi

10,4%
  1. arkadaşlar bildiğiniz gibi artık oyunda pek çok yeni tasarım var.Bu tasarımlar artık zirve noktasına kadar çıkmış durumda %16-17 hasar veren gemiler ve hemen hemen hepsi aynı özellikte.6 yıldır çıkmayan tasarımların geri gelmesine destek verelim.
    Bazı Tasarımlar
    1-Ghost kilimatu
    2-Burning Dutchman (Yanan Hollandalı)
    3-jack
    4-2008 paskalya bayramında çıkan gemi (ismini bilmiyorum ama harika bir tasarım)

2. aynen tüm gücümle destekliyorum güzel kardeşim fakat bunları unutmuşsun
    GHOST KOKELAU ve GHOST DRAGON , bu ikiside 6 küsür senedir cıkmayan tasarımlardan gene jack , burning ve kilimatu 3-4 sefer daha cıkmıstı fakat paskalya gemisi , kokelau , ve dragon hic cıkmadı bu gemilere yogunlasmanızı rica ediyorum sayın yöneticiler eski tasarımlar yok oluyor buna izin vermeyin

bildiğiniz gibi oyunun başlangıcından bu güne kadar bırakılan ve kapanan gemiler , acılan serverler , acılan yeni hesaplar derken oyunun %85 civarı bir kısmı bu eski tasarımlardan mahrum kaldı sizden umudum bu yaz bitmeden bol tasarımlı bol eglenceli etkinliklerin sunulması bigpoint ve seafight oyununa bu yakısır :)

Son düzenlenen: 18 Temmuz 2014
  3. aynen kardeşim yeni başlayanların eski tasarımlardan haberi yok,yeni tasarımları da herkes alamıyor.eski tasarımlar geri gelmesi güzel olur,özellikle oyunun başlangıcında çıkan gemilerin gelmesi daha da güzel olur.

4. Cyerion

Cyerion User

bende eski tasarımlardan bazıları istiyorum
    yeni gelicek sistem ile onları kullanabılırım
    umarım seafight gerçak para ile değilde inci karşılığında satar veya etkinlik yapar.

5. kesinlikle eski tasarımlar çıkarılmalıdır güzel bi etkinlik yapmıyorsunuz bari millet sevdiği bir gemiyle dolaşsın bunu çok görmeyin

6. eskilerin yerini hiç bir şey tutmaz , katılıyorum hem yine o günleri hatırlarız :)

7. tabıkıde gelsın MACELLAN GİBİ XL versıyonu çıkı guçlendılırsın bızde alaıp kulanalım eskı gunlerı yad edelim:)

8. eski tasarımların ayrı havası var abi hep şekil duruyolar :D

9. konuyu aktif tutalım arkadaşlar gereken ilgi gösterilirse konunun görülmesini sağlayabiliriz

10. usta biz yinede şansımızı deneyelim belki bunu görürler :D destek verelim

11. hadi arkadaşlar durmak yok istediğimizi alana kadar devam edicez :)

12. Şiddetle Destekliyorum !!!

13. bi admin de bakmadı gitti arkadaş :) tam destek

14. bu konunun peşini bırakmıcam arkadaş eski tasarımlar bizimde hakkımız söke söke alırız :))

15. kardeş zaten eski birşey istedinmi adminler bile bakmıyor foruma hepsi para peşinde kardeşim para

16. blki parayla satarlar kardes orasını bilemem ama ben parasını veririm bari oyunda sevdiğim bir gemiyi kullanıyım :)

17. kardeşim parasını vermeyenlerde var paran çok olabilir ama digerlerinide düşün

18. abicim vlla nası cıkarırlarsa cıkarsınlar ister parayla ister inciyle ister haritaya ister karaborsaya yeterki cıksında bi :) bnmde onceliğim harita ama parayla cıkarsada napalım para veririm alamamaktan iyidir :)

19. tmm işte oyle de kardeşim deme parayla satılsın falan deki parayla satılsa bile alacagım diger oyuncularıda dusunmek lazım