Öneri Eski Server Sistemi Geri Dönsün?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Quasimodo tarafından 2 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Serverler Eski Haline Dönsün?

1. Dönsün

2. Dönmesin

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Quasimodo

Quasimodo User

Birleşilen Serverlerde Oyuncular Çoğaldı.İyi Tarafıda Var Kötü Tarafıda.Bol Bol Savaşların Olması Oyunu Zevklendiriyor.Fakat Etkinlik Sırasında Bu Kalabalıklık Dezavantaj.Etkinlikte Gelen Gemilerin Oranları,Sayıları Vs. Arttırılmalı Veyahutta Eski Server Sistemi Geriye Dönsün.Lütfen Adminlerin Bu Konu ve Oylamayı Dikkate Almasını Rica Ediyorum Yetkili Kişilere İletilsin Lütfen

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. MAPAVRILI

MAPAVRILI User

isteriz böyle bişey ama hayal aleminde yasamayalim böyle biseyin olamayacigini hepimiz biliyoruz.

3. serwerlar birleşti çok kişi mutsuz we çok kişi sadece eventlerde oyuna giriyor:S

4. seafight yaptığı yenilikten geri dönmez ama keşke dönse

5. kesinlikle katılıyorum ya değişiklikler uygulansın yada eski haline dönsün madem bir şeye karar veriliyor oyuncu istek ve görüşleride ön planda tutulmalı server server dişe diş serverleri birbirine verin misal

6. şöyle birşey daha var hangi sw olursa olsun kişi kendi dilinde hesabını oynayabilsin neden buna engel oluyorsunuz ki buna bir çözüm bulunmalı !!

7. Quasimodo

Quasimodo User

oyuncuların fikrini yada önerilerini almadan hareket eden bir oyun oynuyoruz.hiç bir zaman bu oyunda sizce nasıl olmalı ne yapmamız gerek yada ne tür şeyler istersiniz diye birtakım sorular sorulmadı.gel gelelim bu birleşilen serverlere,bir birleşme oluyorsa eğer etkinliklerde bu kişi sayısına göre hareket edilmeli.1 serverde 1 etkinlik gemisi atılıyorsa birleşen 3 serverde 3 etkinlik gemisi atılmak ZORUNDA.herkesin dediği gibi pek bişey çıkacağını sanmıyorum fakat amacım(ız) sesimizi azda olsa yetkililere duyurabilmek

DARK3 ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  8. oyunculara fikir soruldu sonuç 1 versiyon çıktı(oylamaya göre)ama bp yine kendi istediğini yaptı.. madem oyuncuların fikrine saygı duymıcaklardı neden oylama yapıp sordular ki ... bp bence serwerları karma yapmalıydı 3 tr bi arada büyük hataydı.. türkler bu oyunda çogunlukta .. bp tr leri dagıtmalıydı diger serwerlara.. bakın o zaman nasıl güzel savaşlar olurdu ama iş işten geçti malesef.

9. Quasimodo

Quasimodo User

sormaktan kastım şu;baktığımız zaman seafight oyununa üye olan 47 milyon oyuncu var.herhangi bir yenilik gelmeden önce bu kadar insana sorulmuyor ne yapmamız gerek nasıl olmaslı vs. gibi.dediğin gibi türk oyuncular oldukça fazla.bu kadar üyenin 4/1,5 kısmı neredeyse tr1-tr2-tr3 serverinde haliyle buda oyunu boğucu hale getiriyordur herhalde.en azından hiç değilse 2 serveri birleştirseler daha iyi olurmuş gibime geliyor.herkesin yorumu burda hem eleştiri hem öneri.ayrıca oyun maddi olarak eskilere göre çok arttı.bu browser oyununu sadece 30-40 yaşındaki abilerimiz oynamıyor 10-15 yaşındaki kardeşlerimizde oynuyor.ben çok çocuk gördüm babasının kredi kartını alıp oyuna para yatıranı

DARK3 ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  10. oyuna ticari acıdan baktıkları için normal bu.. oyun kurallarına göre +18 kişiler oynayabilir ama 6 yaşında oyuncum var:D http://prnt.sc/ab3e6f resimdeki rafael pvp 6 yaşında matrix te babası hahahhaha:D

11. bize katılmıyorlar bile ne demeliki yazık.

12. DARK3

DARK3 User

Donsun kardesim bu nedir ya abd serverleri 7 server birlesti toplamda 3 4 beklerken 7 birlesti saka gibi ya behemota sistem vuramiyorum vurmaya baslayinca 5 6 kisi geliyo yanima cok sikici durum calypso etkinliginde 200 kisiden fazla sistem vuruyoruz diyecek bisey bulamiyorum acilen eski sisteme donsun artik bi zahmet su rutbelerde duzelsin o kadar tp kasiyorum gumus rutbe olmam lazim malesef bi turlu duzelemiyo ondan gelmiyo cok can sikici artik bi care bulunsun buna botlar desen haritalardan gecilmiyo etkinlik haric oyuna girmiyorum bile heryer bot yeter artik bi care bulun

13. OutLaw_07

OutLaw_07 User

sistem canları ve sayıları artmadıkça geri dünülsün taraftarıyım. ayrıca pırıltı vs. her şey orantılı olarak artmalıydı ancak bunların hiçbiri olmadı HİÇBİRİ.

14. !!
    cok haklı herkes kendı dılınde oynamakta ozgur olmalı