Eski Seafigh'tı geri istiyoruz!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≼VAΠƉƸƬƬA≽5∞√ℂ⋆ tarafından 3 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce yeni server açılmalı mı?

1. Evet güzel fikir açılmalı.

66,7%
  2. Hayır açılmamalı.

33,3%
  1. Merhaba!

Değerli dostlarım eski oyunculardan biri olarak Eski Seafight'ı , alyans savaşlarını ,dostlukları mumla arıyorum. Sizinde benimle hemfikir olduğunuzu düşünüyorum. Eskiden bu kadar tasarım yoktu, maximum level maximum sınıf azdı ama daha güzeldi.Oyunda 5-6 tane tasarım vardı ve onları almak için ne kadar uğraşıyorduk. O tasarımlardan kimde varsa havasından geçilmiyordu. Şimdi nerde kaldı bu zamanlar.

Uzun lafın kısası; Yeni bir server açın adını siz koyun ve bu server eski oyun sistemi gibi olsun. O zaman bakın kaç kişi yeniden başlayacak oyuna görün.

Seafight yöneticileri ve Siz değerli oyunculardan isteğim bu konuya sahip çıkalım. Belki ilerde değerlendirilebilir bu fikrim :)

Saygılar.

2. valla bende hak veriyorum kafam karıştı yetenekte 5/5 e kaledede iyi gelgelelim gemi gitmiyo arkadş ya delirdim:Dkatılıyorum eski her şey gri gelsin

3. Desteğin için sonsuz teşekkürler :)

4. NéonXly16

NéonXly16 User

Aynen yeni bir sunucu açılsın nostalji sunucusu, çok mantıklı buldum.Eski Seafight'ı bende arıyorum vallahi.Eskiden küçük gemiler batırılmazdı, şimdi herkes çıkar elde etmeye bakıyor.

5. Haklı yorumun için teşekkürler

6. Kimse full gemisini bırakıp yeni serverda sıfırdan gemi açmaz.

7. Senin dediğinde bir yandan doğru ama ben konumda yeşil yazıyla eski oyuncular başlıycak dedim. Fullerım bırakmasına gerek yok. Çoğu kişi bu yenı seafight sistemini sevmediği için bıraktı oyuna .Teşekkürler :)

8. Brutal28

Brutal28 User

ilk hali gibi olcaksa ben hemen bırakırım şöyle güvertesiz 105 elit topu olanın ful olduğu 13 level zamanları:D

XanTier bunu beğendi.
  9. BENCE YENİ SERVER AÇIN ADMİNİM BÜTÜN FUL GEMİMİZİ O SERVERE TAŞIYIN VE SEAFİGHT ESKİDEN ESMERALDE FALAN MENZİLİ YOKTU YİNE OYLE OLSUN OYLE İSTİYORUZ ADMİNİM KATILIYORUM ARKADAŞLARA...

10. Keşke olsa keşke seafight artık o eski günlere dönse :(

genelge23 bunu beğendi.
  11. Brutal28

Brutal28 User

nerde o eski alyans savaşları :D

12. Eski seafightta güzel özel günler olurdu dayatmacı değildi çok eğlenceliydi ya şekerleri kabakları hatırlıyorum da ne güzeldi :(

belgegeçer1, genelge23 ve XanTier bunu beğendi.
  13. ~e~aGaoGlu

~e~aGaoGlu User

bu saatten sonra boyle bisey olucagini sanmam

14. QASSİMODO

QASSİMODO User

bigpointe söylüyorum bunu hem seafightta hem de darkorbitte yapmalısınız şu para işlerini bırakın artık yeterince kazanmadınızmı

15. Bencede eski seafightın tadı yok buna bir cözüm bulunması lazım serverlerde artık filo savaşı denen bişey yok birlik olmayınca oyunun tadıda gidiyor

16. Haklısın arkadaşım o zaman gemileri taşısınlar :)

17. gedrof

gedrof User

beyler seafıght sızın ıcın oyun onların ısı ve sız para verdıkce onlarda alır hersey sızın elınızde ılk cıkanı alırsanız sonra bole olur :D