Eski Seafight

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Sempatis* tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *Sempatis*

*Sempatis* User

Bir çok arkadaş eskiden seafightın daha guzel oldugunu vb. şeyler söylüyor düşündüm ki eski seafight formatında yeni bir server açılabilir. Yetkililer gereken yerlere iletirse sevinirim.

Son düzenlenen: 27 Ocak 2015
  2. Bu seferde betada olduğu gibi aşırı kullanımdan çökmeler sürekli resetler olur boşver en iyisi alışmak..
    Bi ara bi site vardı darkorbittede aynısı vardı seafightta istediğim tasarımı full güverteyi felan yapabiliyodun gemiye tabikide görüntü olarak varmı hala acaba?

.EFSANE_ZAZA_21. bunu beğendi.
  3. *Sempatis*

*Sempatis* User

Sanmıyorum o sitenin hala oldugunu donmalar vs. olur demişsiniz şuanki donmaların en büyük sebebi aslında oyundaki yeni eklenen gelişmeler eskiden 100 vs 100 200 kişi savaş yapardık tık olmazdı oyunda şimdi 10 gemi yanyana kasıyor:)

4. KIrIKKKK

KIrIKKKK User

eski seafight aynen guvertelerın olmadıgı menzılın olmadıgı sadece 25lık topların oldugu 105 top alan bı server

5. 100bin oyuğunun olması demek kralsın demek gibi bişeydi geçen msne posta gelmiş niye uzun süredir girmiyorsuınuz diye ilk hesabımın id şifresi felan yollanmış 100 25lik elit 2 :) ne güzel günlerdi..

.EFSANE_ZAZA_21. bunu beğendi.
  6. özkantr

özkantr User

180 tlye ıncı 30 tlye pazar ındırımı ceker ful olur savasırdın sımdınerde en az 1000 lazım ful olmak ıcın :FD

7. *Sempatis*

*Sempatis* User

Pazardan 25 likleri ala ala fullemiştim :)