Eski Oyun vs Yeni Oyun

Discussion in 'Genel Sorular' started by »»ยltгครlคภ««.яє∂, Jun 19, 2025 at 10:25 PM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eskide etkinlikde herkes etkinlik sıralamasında birinci olmak için birbiri ile yarışırdı.

Şimdi herkes oyun ile yarışıyor bazıları yarıştan kopuyor.Bazıları yarışamıyor.Bazılarıda oyundan soğudukça soğuyor.

Sigma aldım ona rağmen çıkayım boşa gitsin diyecek kadar kötü şekilde ilerliyor.

Etkinlik tamamlama çıkıyor.Yolun ortasında yeni görevler geliyor.

Etkinlik başlangıcında herkesi oyundan sogutan görevler sonra değişiyor.

Sizce oyunun miladı tamemen bitti mi ?

Ne koparırsak koparalım mı bunlar artık.

kaptan*lois*1993 likes this.
  2. en son oynadığımda etkinlik gemilerinin sayısını arttırıp oyunculara sıkar hale getirmişlerdi oyun aktifmiş hissi uyandırsın diye de bu oyun çoktan dead arkadaşlar sadece kabullenemiyorsunuz, yeni hiçbirşey yok ve oyunu satın aldıkları kişilerden kalan mirası pazarlamaya çalışıyorlar ki o da ayrı bir fiyasko, 19 sene önce yayınlanmış olan 1-10.sınıfların görsel çekiciliğinin %1 i yok şu an yayınlanan gemilerde, bu oyunu Yoozoo satın aldı ve başında bu elemanları tutuyor, adamların şirket değeri 10 milyar dolarlar civarında ama baktığın zaman 2016 da 90 milyon dolara bigpoint satın alınmış ordan anlayın bu oyunun adamlardaki değerini, bu oyunun başındaki basiretsizler de garanti maaş aldıkları için kimseyi dinlemeden ve seafight geçmişi olmadan oyuna birşeyler yaparak az olsun bizim olsun kapanacaksa da kapansın mantığıyla oyunu öldürdüler, şu an update yayınlamayı bırakmamalarının tek sebebi Yoozoo ya hesap vermek..

3. gemi heyecanı konusunda sonuna kadar haklısın, ben 2010 da 6. seviye elit gemiye binerdim, o nasıl bir şeydi ya .. filo başkanıydım bir de .. güvertelerim 2 elit 6 altın dı ama iyi gemiydimm .. coronise, seahawk, ghostrider a binenler olurdu ağzım açık kalırdı. gemimde farklı toplar varsa süreleri birbirinden farklı olurdu, farklı sürelerde sıkardı, rat pack calmak harika bir şeydi, korsandık çünkü .. şimdiki haline bakıyorum ne bir korsan teması var ne başka bir şey, neresinden tutsan elinde kalır .. eski seafight i değerli klan şey herkesin aynı olmasıydı, filoların beraber altın kasmasıydı, birisi birisini batırıyorsa, batan 2 kişi bir araya gelip diğerini batırabilirdi. yok petti bilmem neydi dediler, herkese tasarım dağıttılar kimsenin umrunda değil, 500 tasarım var 5 para etmez işe yaramaz. eskiden millet neye biniyor baba derdik, saygı duyardık gemisi güzel olana .. laf çokta işte bakmayın :'(

4. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Ben mesajlarınızı okudum ve bunları rapor halinde ileteceğim.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.