ESKİ HIZ SİSTEMİMİ İSTİYORUZ..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ASiRuH-DSF tarafından 18 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ASiRuH-DSF

ASiRuH-DSF User

Selam Arkadaşlar

Yeni gelen uygulamadan hiç hoşnut degilim benim gibi düşünüyorsanız yorumlarınızı atarak yetkililere sesilenelim.

herkese kolay gelsin

2. Kesinlikle katılıyorum gemi gitmiyor çok yavaşladı gemi

3. aqentine

aqentine User

gemiler yavasladı verilen inciler emekler bosa gitti insanı oyundan sogutmayın adam gibi yeni özellikler yapın adamın canını sıkmayın

4. Casablanca

Casablanca User

Kesinlikle katılıyoruz bot kullananların acısını bizden mi çıkarıyorsunuz? bırakın onu yeteneklerdeki ve kelelerdeki hız sistemleri de etkilemiyor. Duruma acilen göz atılması gerekiyor.

5. katılıyorum bu yavaşlık ne abi pır toplayamıyoruz özeller kalıyor seafight böyle yaparak berbat etmekten başka bi şey yapmıyorsunuz oyunu (alparslan)

6. Bende katılıyorum eski hız sistemi geri gelmeli. o kadar ugraştık hem elit yelken alabilen var alamayan var. özel haritadaki npc ler bende hem kale hem yetenk oldugu halde benden hızlı gidiyor

7. VTEC[c**]

VTEC[c**] User

aynen eski sistemi geri istiyoruz. veya kendizi affetirecek harika bir etkinlik :D

8. evet katılıyorum ve eski sistemi istiyoruz

9. Selam sistem yetkililerinin dikkatine yeni uygulamaya koymuş olduğunuz gemi hız sistemi benim gemiye yıllarca ugraşarak harcadıgım emegi hiçe sayan bir uygulama olmuştur. Gemi bastonlu ihtiyar oldu sanırım beş yıl daha oynayıp hızlandırmam gerekecek . Hızı olmayan gemi ne işe yarar sayın yetkili Mojo kazanını da arızalı bilginize .

10. arkadaş bu nasıl iştir sistem yaptınız bizim okadar bodolamaya harcadımız inçiler boşamı giti yazıktır ya bide üstüne npc sıkınca gemi iycene durdu gitmiyor ilgilenin şu işle zahmet olmasa

11. yıllarca verdiğimiz emeklerimiz boşa gitti eski hız sistemini geri istiyoruz

12. bu kadar emek bu kadar zaman kaybı eski sistemi istiyoruz

13. arkadaşlar belki bu sistemi düzeltmeye bilirler dümen bodoslamaya harcadığımız incileri geri verebilirler belki yetenekleride hız yerine başka birşeye vermemizi isteye bilir yetkililer bunların haricinde dümen bodoslaması ve yetenekte hızı açık olanların hızını atırabilirler ama gemi darbesine göre hız olurmu özel haritalarda kaçarak vurma diye bişey kalmadı artık zorla elit gülle atıp bitirmek gerekiyor sayın yetkililer eski sistemi istiyoruz her ne kadar size göre saçma gelse bile biz 8 yıldır o sisteme alıştık ve öyle devam etmek istiyoruz

14. hız sisteminin yenilenmesi hızı düzeltmek için olur ama bunlar hızı azalttılar ve tam tersini yaptılar :D

15. Bende dümen bodoslama seviye 6, legba yeteneğindeki rüzgarın arkadaşı seviye 6 ama hızı yine beğenmedim ve kalelerde salma omurgayı da seviye 6 yaptım ancak böyle gemi hızlandı. Ama şimdiki sorun şu kalede salma omurgayı açınca zırhlı gövde veya güçlendirilmiş gövdeden birini kaldırmak zorunda kalıyorum. Bu sorunun çözümü ise kale slotlarının 4 taneye çıkarılmasına bağlı...

16. sfsfsfsf

sfsfsfsf User

17. gözneli

gözneli User

kale slotlarının 4 olması en az 3 mil inci demek eski hız sistemi daha anlaşılır ve kolaydı ayrıca sadece hız kazanmak için parıltı toplayın diye kendilerinin duyurusuydu ve buna istinaden çok kişi hız birimi yüksek olması için katlayıcı ile aylarca pır topladı

18. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Uzun süredir oyunu oynuyorsaniz seafightin bir sistem ekledikten sonra birdaha eskiye dönüş yapmadığını bilmeniz gerekir. Bu nedenle bu konuda mesaj yazmanıza gerek malesef yoktur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.