ESKİ GÜVERTELER GERİ OYUNA EKLRNSİN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve gökhn tarafından 13 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gökhn

gökhn User

SAYIN SEAFİGHT YETKİLILERI BURAYA BİR KAÇ RESİM YAPISTIRILDI VE OY BEKLENDI AMA COGU INSAN DURUMU BILE ANLAYAMADAN VE HABERSIZ OLUSUNDAN DURUMA KATILAMADI VE SEAFIGHT YETKILILERI KENDI DUSUNCELERIYLE BOLE BIR OLUSUMA GITTILER. KAC MILYON SEAFIGHT OYUNCUSU VAR IKEN KAC KISI BU ANKETE KATILDI VE KAC KISI KARARIYLA ONAYLANDI

2. deniz haritasındaki üst seçeneklerden gemi özelliği kısmından platze seçeneğine tıklarsan güverteleri görürsün dostum

3. Yani önemli olan artık güverte şöyle gözüksün böyle gözüksün değil önemli olan mojo güvertesi ve nimet kazanma yolları artılsın denmeli bence çün güverteler ve nimet olsun gemide de varsın gözükmesin herkese kolay gelsin:)))

4. Sadece kendi guvertelerinizi görmek digerlerininkini görmemek performansta da artiş sağlıyor. Hem bi savaşa gittiğiniz zaman o karışıklıkta kendi geminizi hemen bulabiliyorsunuz.

5. Sen adama ateş edeceksin,adamda nimetin kraliyet nimetinin olduğunu görmeyeceksin mojo güvertesinin olduğunu göremeyeceksin. o adam seni bu farklarıyla rezil edecek. Sende savaşmaya değil onun ayağına batmaya gitmiş olucaksın bu mu güzel sistem acaba?

6. şuan ki sistem yeni oyuncular için biraz külfetli. eskiden 10 güverteyi kolayca pazardan alıp 100 top yerimiz oluyordu.ama şimdi 50 tanesini altınla aldıktan sonra kalan 50 için 400 bin civarı inci istiyor.baya pahalı yani. konuya dönersek eski güvertelerin oyuna eklenmesi baya bir zor.bu kadar şeyler yapıp geriye döneceklerini hiç mi hiç zannetmiyorum :)

7. Evet savaşlara daha bir heyecan katıyor. Zaten savaşmaya giden kişi kendine güveniyordur. Karsidakinin ne kadar güçlü olduğunu bilir.

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Geri gelmesi bir ihtimal mümkün olsa dahi yapılacağını sanmıyorum zira şuan ki hali yeni sisteme uyarlanmış halidir eski hali sisteme entegre edilebilseydi zaten değişiklik yapıp vakit harcayamazlardı

9. Benim icin sikinti yok zaten 10 tane guvertem var gemim 27 sinif a gozukmud a gozukmemis oyuna para yatirmadigim icin kafam rahat

10. Bence mojo ve nimet kazanma yöntemleri ve ihtimali artırılsın gözüküp gözükmemesi önemli değil benim için keşge bunlar sandıklara konsa:)))