ESKİ GEMİLER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ARROW* tarafından 28 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ARROW*

ARROW* User

HAZIR OYUNA ESKİ GEMİLERİ YAVAS YAVAS GETİRİYORSUNUZ HULLHEMMUR MI NEY 21.SINIFA BENZEYEN GEMİ VAR ONUDA GETİRİN DE SATIN ALALIM :)

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

Satın alındıgını farkettiler yavaş yavaş hepsi çıkar :):)

3. özkantr

özkantr User

hell hammer fly duchman ve iron fist aynı pakette :D

4. özkantr

özkantr User

ve bu paketler kalıcı sekılde tasarımlar bolumune aklenırse cok guzel olur :D

5. özkantr

özkantr User

admın bey iletın pls

6. sedoof*

sedoof* User

Hersey para para para birsey de parasiz yapin

7. özkantr

özkantr User

KATILIYORUM ACILAN KONU karaborsaya ıncı karsılıgı konulması yonundeydı iyice keriz bellediler bizi :F

gg*** ve sedoof* bunu beğendi.
  8. sedoof*

sedoof* User

Ben 7 yilik oyuncuyum bu oyuna bu gune kadar para yatirmadim yatirmamda...

9. Sadece fly tek satılsa hemen alırım 53 tl çok

Gecenin~Öfkesi bunu beğendi.
  10. özkantr

özkantr User

kardesım senun yukarında yamayla ılgılı soyledıgını ben kac kere yazdım eksık %5 dıye :d adamlar hayır boyle dedıler sımdı ıse boyle oldu nabacaz artık sonumuz iyi ve hayırlı olsun :D

11. slm eski tasarımlar devamı çıkaçakım Obscurus *Caesia*Anemoi bu tasrımlarında satışa çıksın satın alalım tşk

Son düzenlenen: 29 Ocak 2015
  12. Bende çok yazdım ama sorun iletildi ama problem yok diye mesaj attılar.Şimdi de isabet olayını batırmışlar :)

Gecenin~Öfkesi bunu beğendi.