eski forum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -onur824- tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -onur824-

-onur824- User

sa

adminim eski foruma ben her zaman giriyorum orda birsürü önemli konu/mesajlarımız var.yanlız orda filolar ile ilgili mesaj yazabiliyorduk.ben oraya giriyorum ve şu yazı geliyor karşıma:

"Değerli forum kullanıcıları,

bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç.Oyun için tıkla "

ben oyuna girmişim zaten oyundayım.tıklıyorum oyuna girmek için bişey değişmiyor.
    amacım eski forumu kullanıma açmanız değil.amacım filolar bölümünde benim mesajım var ve o mesajda bir düzenleme yapmam lazım.eski forumda sadece filolar bölümünü kullanabilelim bari çünkü orda mesajlarımız var.

yanlış anlamayın bu sistemde güzel ama mesajları düzeltmem lazım orda yardımcı olurmusunuz?

eski forum:
    http://tr.board.bigpoint.com/seafight/index.php

bir sorum olacak:
    "en son kayıt olan üye" bölümü değişiyor eski forumda.demekki bazıları hesaplarıyla giriş yapabilerek girebiliyor.peki ben neden giremiyorum?

aynı zamanda "aktif üyeler":953 diyor!ben niye giremiyorum?

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Eski foruma girişler kapalıdır. Giriş yapamaz , konu açamazsınız sadece okuyabilirsiniz. kaldıki ben giriş yapamıyorum siz nasıl giriş yapmayı bekliyorsunuz :)

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.